Aktywne Wpisy

grill-bill +7
Napisz w komentarzu: Wracasz ze szkoły, rzucasz plecak i odpalasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #komputery #pcmasterrace #nostalgia #lata90
źródło: Screenshot_20250226_231707_Facebook
Pobierz
zaq22 +22
#gielda
#tesla
Mogę się założyć że w ciągu najbliższych 200 dni nastapi taki dzień że tesla zejdzie poniżej 200 usd.
Musk hejtuje armię 2 mln amerykańskich urzędników którzy dobrze zarabiają i możliwe że są największą grupą potencjalnych klientów tesli. Poza tym Musk tworzy negatywny wizerunek tesli w Europie.
#tesla
Mogę się założyć że w ciągu najbliższych 200 dni nastapi taki dzień że tesla zejdzie poniżej 200 usd.
Musk hejtuje armię 2 mln amerykańskich urzędników którzy dobrze zarabiają i możliwe że są największą grupą potencjalnych klientów tesli. Poza tym Musk tworzy negatywny wizerunek tesli w Europie.

Lubiłem nawet to zielone obi #pdk, ale po dzisiejszej akcji chyba przestałem.
#afera #bagiety #budowa #konin
źródło: comment_4RLcLIppRNoi64VwKpjeGRqUGTXKjeHE.jpg
PobierzW takim wypadku trudno mówić o kradzieży.
Oni wykonują swoją pracę. W pierwszej kolejności należy mieć refleksje i pretensje do siebie, jeżeli zrobiło się coś głupiego. Pracownik sklepu nie musi wiedzieć czy schowałeś coś do kieszeni celowo (przy okazji zakupów za 600zł), czy przypadkiem.
I daje głowę, że połowie komentujących tu i nazywających złodziejami tez się kiedy zdarzyło bądź zdarzy coś takiego. A teraz tacy idealni, nigdy w życiu błędu nie popełnili.
Kto ci takich głupot naopowiadał? Najwyraźniej nie byli "ok", tylko kłamliwymi k-----i.
@maver: czyli k---a ukradł.
@maver: Widzisz w tym wszystkim rozchodzi się o to jak się zachowasz gdy już ten błąd popełnisz i zostaniesz przyłapany. W tym wypadku ktoś was złapał za rękę na gorącym uczynku a ty masz pretensje, że cie złapał ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_fCPXKtUZIdZ568x2n85dJtZHhIcWpIgI.jpg
Pobierz@NiebieskiWStringach:
Jak ktoś często babra się w robotach domowych czy w remontach to najzwyczajniej z przyzwyczajenia, ja tak samo mam z ciągłym odświeżaniem pulpitu przy pracy przy komputerze i nawet w marketach jak oglądam lapki to łapie się na ppm>odśwież