Aktywne Wpisy

FajnyTypek +108
Aktualnie w Anglii, Belgii, Francji, Niemczech są protesty antyimigracyjne, a muzułmanie nawołują do szariatu.
I tak sobie myślę, że ciesze się, że żyje w tej rasistowskiej Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º) zachód ma wielki problem
I tak sobie myślę, że ciesze się, że żyje w tej rasistowskiej Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º) zachód ma wielki problem
źródło: temp_file6050898832495714897
Pobierz
Salomonthekrol +668
źródło: 1000003957
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
1. "otyłość jest niezdrowa" nie ma absolutnie nic do typowego sapania się do osób otyłych
2. twoje przykłady są tak zwanym damage controlem, próbujesz pokazać że masz rację przedstawiając przykłady których DOSŁOWNIE NIE UŻYWACIE
@pawelczixd: Światopogląd nie jest w tym momencie ważny, gospodarka jest, na niej trzeba się skupić a nie czy osoby homo mogą zawierać związki partnerskie czy też nie.
'ociehui strach się odezwać bo się napisze eeee...yyyyyyyyyyyyy....myśl jak to napisać... o! 'otyłość jest niezdowa' wtedy podnosi się wrzask lewactwa że atakuje się otyłych : ) jak tu żyć jak wszystkie merytoryczne uwagi są złe'
w międzyczasie żaden z nich nie pisze w ten sposób, NIGDY, oni dosłownie tworzą te pseudo mądre cytaty byle dorobić do nich 'argument' byle pokazać że lefacfo jest zue
.. Które wcześniej czy później odbiją się na nich samych lub ich dzieciach.... W sumie ceny już poszły rekordowo w górę wiwc jeśli to dla ciebie ta mądrość w głosowaniu to mnie przekonałem i następnym razem idę glaowoac na konfe bo widzę, że robią świetna robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kojak3639:
gdzie? ¯\_(ツ)_/¯
Serio to nie jest trudne do wyszukania.
I BĘDZIE DROŻEĆ, na zachodzie masz mleko po 1€ czy po 2€
to jest 4.60 i 9.20
chleb jest po 2€ albo po 3€ to jest 15zł za chleb
po prostu złoty to g0wno a nie wlauta
czyli że co, za 20 lat będziemy zarabiać 1000€ i chleb ma kosztować 25 € centów?
@tomasz-terlecki: czy o twojej "mądrości" nie świadczy fakt, że nie potrafisz liczyć do 11?
łohohohohoho ale go zaorałeś, a teraz idź odrabiać lekcje