Wpis z mikrobloga

Przypominam że w tym kraju jest 1 256 953 totalnych kretynów którzy okłamując samych siebie że chodzi o gospodarkę wprowadzili 12 katoszurów do sejmu. Tych przez tych 12 patusów PiS będzie przegłosowywał coraz bardziej szurnięte ustawy o aborcji i LGBT żeby nie tracić elektoratu na rzecz tego politycznego ścieku. Brawo półmózgi z #konfederacja faktycznie zaszkodziliście PiSowi jak mało kto
Tak, głosując na konfederację jesteś głupszy niż patologia z 500+ bo oni przynajmniej dostają kasę xD
#bekazprawakow #polityka
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomasz-terlecki: Mozecie przestac zasmiecac tag swoim placzem? Chce zoabczyc czy sa dostepne jakies nowego nagrania z TV, a widze co chwila placz ze Konfederacja jest konserwatywna swiatopogladowo xD Mnie tam cieszy, ze jest szansa za zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej, czy penalizacja marszow LGBT, i wlasnie dlatego glosowalem na konfederacje, tak samo jak wiekszosc ich wyborcow. (Co sugeruja najnowsze powyborcze sondaze), rownie dobrze mozna plakac ze biedron chce zdjecia krzyzy z sejmu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 40
@tomasz-terlecki: konfederacja to radykalny odłam PiS, nic więcej. Będą razem z nimi klepać wszystkie ograniczające wolność ustawy, aż w tym kraju zostaną tylko biali heteroseksualni katolicy z polskimi papierami 3 pokolenia wstecz i zaświadczeniem z parafii.
  • Odpowiedz
  • 14
@tomasz-terlecki

Nie ma partii której popieranie sprawi że będziesz uchodził za mądrego. Jest natomiast partia której popieranie sprawia że wychodzisz na debila - jest nią Konfederacja.

Czyli nie głosowałeś, godząc się na PiS xD xD xD xD
  • Odpowiedz
Wybór konfederacji to była najlepsza decyzja. Nie było lepszego wyboru. Dzięki temu w sejmie są posłowie z partii korwin, którzy mają wiele wolnościowych pomysłów. To, że szury z pisu i lewicy pod słowo "wolność" podkładają zupełnie inne definicje niż ja to dla mnie świadczy tylko o szuryzmie pisowców-lewicowców.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@L4rs: ja głosowałem na lewicę i jestem przeciwnikiem konfy. Gospodarka i tak chyli się ku upadkowi a oni przynajmniej maja rigcz jeśli chodzi o swiatopoglad. Jak można popierać takie barbarzynskie sprawy jak Konfa, obrzydliwi jesteście.
  • Odpowiedz