Wpis z mikrobloga

Największym wygrywem tej gali jest zdecydowanie Marcin Najman. Wyszydzany gość, który znajdował się na marginesie polskiego światka MMA dzięki polskiej młodzieży (która jest targetem FameMMA) wraca z niebytu i z miejsca staje się chyba najbardziej szanowanym zawodnikiem sztuk walki w tym kraju. No i przy okazji zapewnił sobie zgrabną emeryturkę - zawalczy pewnie jeszcze z raz czy dwa, a potem sam najpewniej zacznie współpracę z FameMMA jako ekspert. Chyba piękniejszy i bardziej wzruszający od tego będzie tylko ból dupska Jurasa, Martina Kelnerowskiego i dziadzia Kostyry. Szacuneczek Najmanik!
#famemma #mma #ksw #przemyslenia
pawelososo - Największym wygrywem tej gali jest zdecydowanie Marcin Najman. Wyszydzan...

źródło: comment_agZUpzcuQeHsq7BcLekQpVKWL9faPoZG.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawelososo: @finchharold: ja tam mu zawsze kibicowałem. Jeżeli ktoś jest chociaż trochę inteligentny to widzi, że Najman swoją klasą, inteligencją, jasnością umysłu #!$%@? całą scenę boksu i mma. Chłop jest bokserskim beztalenciem i leniem, a zarobił pewnie kilkadziesiąt razy więcej od tych wszystkich prawilnych sportowców co po nim jadą, którzy przy nim są tak naprawdę pół debilami jak wrzosek, juras, sosnowski. Finansowo i zaradnością życiową nie dorastają mu
  • Odpowiedz
@sralpies: jak się przegrywa walki po jednym strzale na ryj to nic dziwnego że nie jest obity XD a co do tego fame mma, to jest taki żart że ja #!$%@?ę, czuję się dumny że nie znam w ogóle tych ludzi. Poza tym leją się jak kaleki.
  • Odpowiedz