Wpis z mikrobloga

Jeśli wam ktoś kiedyś powie, żeby zagadywać do dziewczyn na ulicy, błagam was, róbcie to ostrożnie.

Jadę sobie wczoraj autobusem do domu po pracy i przyuważyłem taką fajną dziewczynę, która wysiadła na moim przystanku. Pomyślałem czemu by nie zagadać. Była trochę przede mną więc musiałem lekko przyśpieszyć. Było już ciemno, wiecie jesień. Machnąłem jej przed twarzą, ale tak wiecie ostrożnie, aby jej nie wystraszyć. Z bliska trochę staro wyglądała, ale mimo to zagadałem.
- CZESC JESTEM MARIUSZ WIESZ ZOBACZYLEM CIE PRZY PRZYSTANKU CHCIALBYM CIE POZNAC (wiem c-----o, ale 8h korpo zrobiło z mózgu naleśnik).
- Nie, dziękuję, spieszę się. (myślę sobie k---a co ona myśli, że chcą ją tu na miejscu r----ć?)
- ALE TO JA CIE ODPROWADZE BO WIESZ JA JESTEM MENSZCZYZNOM TY KOBIETOM TO NORMALNE CHYBA HEHEHE (chciałem to w żart obrócić, aby atmosfera trochę wyluzowała. Zresztą i tak szła w stronę mojego domu).
- Nie trzeba, naprawde nie jestem zainteresowana, jestem zareczona (Wo k---a dobrze, że nie klęknąłem, bo k---a bym się rozczarował)
- AH FAJNY TEN POZNAN, TAKIE ŁADNE MIASTO I DUZO PIEKNYCH KOBIET JAK TY HEHEHE (walę smalltalk, aby skumała, że nie mam złych zamiarów)

I tu się k---a zaczynają jaja typiara zaczyna drzeć jape
- Przestań za mna isc, nie jestem zainteresowana!!!

Zobaczył to jakiś typ k---a chciałem być miły zagadać a wyszedłem k---a na jakiegoś zboka. Od razu odbiłem, bo jeszcze mnie k---a oskarży o g---t czy c--j wie co.

K---a dziewczyny nie róbcie tak. (,)

#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #podrywajzwykopem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach