Dla jasności: nie bronię przestępców VAT-owskich i uważam, że te przestępstwa powinny być nagłaśniane. Oburza mnie po prostu tępa propaganda, mająca stanowić przekaz jednej konkretnej partii i wykorzystywanie do tego moich pieniędzy z podatków. TVP trzeba zaorać.
@generalisimuss: kpisz sobie? Znalezisko dodane przez @kjjbox jest duplikatem tej afery z wczoraj opublikowanej przez Rzeczpospolitą. Ja tylko na jej przykładzie pokazuję zakłamanie TVP.
@generalisimuss: znalezisko @darpomorza skupia się na propagandzie, moje dotyczy raczej odpowiedzialności danego ministra za politykę kadrową w resorcie. //
Powiedzcie mi czy jest złego lub nietaktownego w tym co napisałem (zamazałem tylko prywatne informacje). To jakoś dziesiąta blokada, którą dostałem w tym roku, w większości z powodów, których nie rozumiem. #tinder #randkujzwykopem
Dla jasności: nie bronię przestępców VAT-owskich i uważam, że te przestępstwa powinny być nagłaśniane. Oburza mnie po prostu tępa propaganda, mająca stanowić przekaz jednej konkretnej partii i wykorzystywanie do tego moich pieniędzy z podatków. TVP trzeba zaorać.
#tvpis #polityka
Treść została ukryta...
//