Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Strona już chyba spadła z rowerka, ale przed chwilą jeszcze działała
#fallout #fallout76 #bethesda #bethesdasucks
@okrim: @Dariel: no tutaj nie wiem dokładnie bo nie znam się na prawie i nie wiem na jakim prawie funkcjonuje bethesda ale czasami Trade Mark może być wyłącznościa danej firmy i jaka kolwiek czynność może spowodować pozew
Fifa 19 miała 91k streamerow na twitchu w szczycie, znaczny przyrost względem Fify 18.
XD
Komentarz usunięty przez moderatora