Aktywne Wpisy

depechak +120

phaxi +53
Właśnie sobie zdałem sprawę że nie pamiętam już jak smakowała cherry coke te 20 lat temu. To smutne.
Ciężko stwierdzić czy to to samo, co było kiedyś oraz czy jest to co innego niż zwykła Cola cherry. Wydaje mi się, że Cherry coke jest bardziej wiśniowa i lepsza, ale może sobie to wmawiam. Skład mają identyczny, może różnica wynika z pozycji "naturalne aromaty".
Teraz przywrućcie mi Snikersa crunchera.
#phaxidieta #
Ciężko stwierdzić czy to to samo, co było kiedyś oraz czy jest to co innego niż zwykła Cola cherry. Wydaje mi się, że Cherry coke jest bardziej wiśniowa i lepsza, ale może sobie to wmawiam. Skład mają identyczny, może różnica wynika z pozycji "naturalne aromaty".
Teraz przywrućcie mi Snikersa crunchera.
#phaxidieta #
źródło: 20260520_171722
Pobierz

wyglada na to ze na stole zostanie...
referendum, wybory, no-deal
źródło: comment_Aniy1bjEOAqppGCec1Yf0Cr77HYiaEbl.jpg
PobierzBędzie śmiesznie jak dojdzie do nowych wyborów i układ sił w parlamencie zostanie zachowany co będzie umacniać dalszy impas wychodzić czy nie wychodzić z UE, a jak tak to na jakich zasadach i zabawa będzie trwać dalej bo żadna polityczna opcja nie będzie miała większości do przegłosowania swojej wizji przyszłości Wielkiej Brytanii ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jakoś nie wierze w to że UE sama z siebie wyrzuca UK. Mieli już tyle okazji a całe te pojedyncze głosy państw które chcą mogą zostać szybko uciszone przez większych graczy. Raczej to jest takie ich straszenie i wywieranie presji. Sympatie poszczególnych państw do siebie nijak mają się do tych co troszczą się o unijny budżet a to oni mają najwięcej do powiedzenia. Nie będzie tak jak wielu myśli że
Wyjście z wspólnoty UE jednej z największych gospodarek światowych jaką jest Wielka Brytania jest stratą wizerunkową samej UE. Dla wielu ludzi to oznaka niezadowolenia z tego w jakim kierunku podąża UE. W środowiskach nacjonalistycznych na całym świecie które są na fali brexit jest odbierany jako wyzwolenie i odzyskanie kontroli nad swoim krajem. Co jakiś czas jest podnoszony temat wyjścia X kraju z UE, inna sprawa że większość to polityczne sci-fi
Jak mam to rozumieć? Że UE sobie to wszystko ukartowała? Odlot
zaden z tych klaunów
@dimitrov owszem, ale UE nie odczuje tego tak, jak UK. Tam będzie recesja stulecia.
Najnowszy sondaż pokazuje że Konserwatyści mogą liczyć na 43% i znów będą największą opcją polityczną w Parlamencie, a 70% ich wyborców popiera brexit za wszelką cenę/no deal.
Komentarz usunięty przez autora