Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent
@CulturalEnrichmentIsNotNice: no tak, bo do szczuplej i kilka oczek w skali rozowej musieli odwalac piruety na przyrodzeniu zeby byla zadowolona a tu maja fajna dziewczyne a jako ze mezczyzni moga zejsc z wymaganiami bo nie wystepuje u nich hipergamia.
@KarPaKo: sęk w tym że te grubaski wcale nie są "fajne". Przeważnie mają ego w------e mocniej niż laski 10/10 dzięki atencji od spermiarzy. Koniec końców jednak chadeusze i tak się nie interesują
@KochanekAdmina: no to to tak moze nie zdesperowane normiki bo juz byli w zwiazkach wiec wiedza z czym to sie je
@KochanekAdmina: no to akurat prawda czasem ląduje pod butem i to ciezkim
https://polki.pl/zwiazki-i-s--s/e-----a,feeders-chorobliwa-fascynacja-otyloscia,10388019,artykul.html
Ale nie wsadzaj wszystkich do jednego worka. Są ludzie, którzy potrafią mimo tego zbudować szczęśliwy związek. Wystarczy że oboje ma trochę oleju w głowie i zapału do życia na wyższym
@nielegalny_imigrant: Łatwo mówić xD TO TAKIE PROSTE. Tak proste że 44% małzeństw się rozpada. Czyli praktycznie co drugie, a mówimy tu o małżeństwach. W związkach nieformowalnych to może sięgać nawet 90%
Trzeba mieć na uwadze, że w przeszłości, pomimo iż rozpadało się znacznie mniej związków, nie oznacza to, że
Kiedyś myślałem, że jak taki szczupły, często bywa, że ćwiczący facet decyduje w związek z puszystą dziewczyną to ta musi mieć wspaniały charakter, no kobieta anioł.
Ale jak tak patrzę po związkach znajomych, to 3/4 z nich są opryskliwe i takie emocjonalnie, kurde nie wiem