Wpis z mikrobloga

Idąc po mieście coraz częściej widzę pary złożone z normalnych, przystojnych facetów i ulanych dziewczyn. Kiedyś z taką parą jechałem autobusem i nie dawało mi spokoju co ten gość widział w swojej lasce. No dobra, niektóre laski plus size są na prawdę fajne, ale ona? Dziwny widok, niby szczęśliwa para, której można życzyć jak najlepiej, ale zarazem strasznie niepasująca do siebie na pierwszy rzut oka. Czyżby było aż tak źle, że nawet szeroko rozumiane "normictwo" miało problem ze znalezieniem samicy?
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent
CulturalEnrichmentIsNotNice - Idąc po mieście coraz częściej widzę pary złożone z nor...

źródło: comment_LmsDOIOfGESaQjddHWrP03DhDBIAnrDW.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CulturalEnrichmentIsNotNice: Chodzę na trampoliny i jeśli zdarzy się rodzina z dziećmi, to zawsze kobieta jest bardziej ulana od faceta, ZAWSZE. Czasami różnica jest mała, ale naprawdę często jest ogromna. Zwłaszcza, gdy dzieciaki też przejawiają oznaki przekarmienia - widać wtedy, że chłop wpakował się po same uszy i nie ma prawa głosu lub woli go nie mieć, by mieć święty spokój. Więc faceta mi nie żal, tylko dzieci, bo madki poza
  • Odpowiedz
@Alfiarz: nie prawda, to głupie :) w Polsce na 100 mężczyzn przypada około 106 kobiet. Bardziej chodzi o to że kobietom jest dobrze solo i wola być albo same albo z kimś fajnym. Nie bierze się byle co bo trzeba. W tych czasach nie trzeba.

@Candy51: @KochanekAdmina: chudeusze, normiki? To kim trzeba być żeby zdobyć kobietę? Ja mam średni ryj, 197 cm wzrostu ale ważę 80kg
  • Odpowiedz
@CulturalEnrichmentIsNotNice: Nie zapominajmy też o charakterze. Atrakcyjne kobiety kompletnie nic nie muszą. Przeciętnym wystarczy że nie będą mocno z-----e.
A taka gruba? No może i nie najładniejsza, ale stały s-x jest, jakieś wsparcie psychiczne może będzie bo w końcu skoro gruba to może będzie rozumieć że trzeba też coś od siebie dać, żeby utrzymać partnera.
Ciężko ocenić skąd to wynika.
Ale podejrzewałbym że to tak właśnie może wyglądać.
  • Odpowiedz