Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 225
Jak ja jestem wrażliwa na oskarżenia!!
Dziś wracam do pracy i co ?Wita mnie wiadomość od szefowej z komunikatora że brakuje jakieś tam rzeczy na stanie (70 zł ), ja odpisuje że był błąd w dostawie ( co zgłosiłam i zrobiłam zdjęcia ) i sama to odebrała z powrotem, na co dostaje odpowiedz to niemożliwe rzeczy z magazynu przed wyjazdem są sprawdzane !!
-Wysłałam zdjęcia
-Szefowa: o jednak rzeczywiście -.-
Nie wiem jak was ale mnie strasznie wkurza takie oskarżanie ! Bo to już nie pierwszy raz, pracuje tam od ponad roku nigdy nic nie zginęło a tu takie rzeczy grrr
Musiałam się tym podzielić
#zalesie #pracbaza #januszebiznesu
  • 12
  • 39
@Krotniczka w mojej starej firmie zmuszono mnie i jeszcze 2 pracowników do podpisania odpowiedzialności za magazyn ...
Co zrobiłem z radością bo wiedziałem że firma sama nie wywiąże się z tego papierka. Czyli co kwartalne inwentaryzacje całego magazynu
oraz wiedziałem że za miesiąc odchodziła jedna z tych osób gdzie jednym z punktów była inwentaryzacja po odejściu osoby.
Jakie było zdziwienie kierownictwa która po 11 miesiącach od popisania papierka zrobiła inwentaryzacje i stwierdziła
  • 0
@grey_m bo w umowie za odpowiedzialność było wyraźnie napisane że muszą spełnić odpowiednie warunki z swojej strony między innymi te inwentaryzacje