Aktywne Wpisy

GrzegorzPpoz +210
#!$%@? rzygam już tym portalem. Od kilku tygodni całe gorące permanentnie #!$%@? waleniem konia do rozliczeń pisowców albo podniecaniem się najpierw chadem kotłownią, a teraz tuskiem. To już nie jest portal ze śmiesznymi obrazkami tylko czysty propagandowy ściek. Dosłownie nie ma się nawet do czego uśmiechnąć na tej smutnej jak #!$%@? stronie. Serio wam się jeszcze nie przejadło czytanie kolejnego wpisu zaczynającego się od "gdyby nie tusk to błe błe błe węgry

adi0 +1102
źródło: Screenshot_20240118_190048
Pobierz

Dziś wracam do pracy i co ?Wita mnie wiadomość od szefowej z komunikatora że brakuje jakieś tam rzeczy na stanie (70 zł ), ja odpisuje że był błąd w dostawie ( co zgłosiłam i zrobiłam zdjęcia ) i sama to odebrała z powrotem, na co dostaje odpowiedz to niemożliwe rzeczy z magazynu przed wyjazdem są sprawdzane !!
-Wysłałam zdjęcia
-Szefowa: o jednak rzeczywiście -.-
Nie wiem jak was ale mnie strasznie wkurza takie oskarżanie ! Bo to już nie pierwszy raz, pracuje tam od ponad roku nigdy nic nie zginęło a tu takie rzeczy grrr
Musiałam się tym podzielić
#zalesie #pracbaza #januszebiznesu
@kt13
Wy to jednak sie denerwujecie dziewczyny #!$%@?.
Ile razy ja mialem takie rozmowy. Nawet sie nie denerwuje bo i po co
Co zrobiłem z radością bo wiedziałem że firma sama nie wywiąże się z tego papierka. Czyli co kwartalne inwentaryzacje całego magazynu
oraz wiedziałem że za miesiąc odchodziła jedna z tych osób gdzie jednym z punktów była inwentaryzacja po odejściu osoby.
Jakie było zdziwienie kierownictwa która po 11 miesiącach od popisania papierka zrobiła inwentaryzacje i stwierdziła
@Krotniczka: Czemu?
Kierowniczka: Przyjmowałaś dostawę i okazuje się, że brakuje jednej rzeczy na stanie.
@Krotniczka: Ale nie myśli pani, że ja tego nie dopilnowałam?
Kierowniczka: Nie no - wiem że dopilnowałaś, ale niesmak pozostał. #pdk
@Krotniczka: Pewnie Ty ukradłaś ( ͡° ͜ʖ ͡°)