Aktywne Wpisy

wybryk_natury +537

uncle_freddie +145
XD As kier Gueye za uderzenie w twarz kolegi z własnej drużyny ft. Pickford pacyfikator
W każdym razie jego trud skończony
MIRROR: https://streamin.link/v/68d58e4b
#mecz #meczgif #united #everton #askierboners
W każdym razie jego trud skończony
MIRROR: https://streamin.link/v/68d58e4b
#mecz #meczgif #united #everton #askierboners
źródło: dzban
Pobierz

Nie polecam Linuxów na nowym RTX 2070 Super xD
Co ja przeszedłem przez 24h podczas formata i zmiany z MBR na GPT (legacy bios -> uefi).
Po ~24h bojów udało się postawić jedyną dystrybucję, która wstała i ma DZIAŁAJĄCE sterowniki tj Ubuntu 19.10
Wydane dosłownie wczoraj xD
Oczywiście nie bez problemów - gdm robił infinite loop na loginie.
Musiałem przełączyć na lightdm co nie było łatwe bo na drugim TTY po paru sekundach pojawiał się desktop nie wiadomo skąd ale nadal można było pisać.
Masakra. Nie polecam xD
mogłeś tu skończyć ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
jakbym na procku miał integrę to bym przełączył kabel od monitora i miał to w dupie, ale 3600X nie ma integry xD
źródło: comment_2ZmcODuHWbXtl1aqvKdF9majr3ErJVuJ.jpg
Pobierz@WydajnaJednostkaIndywidualna: dziwne, na Windows 10 działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SanFable: Wolne i dosyć upośledzone. Nie wiem czy przypadkiem się coś nie zmieniło ale nie wspierało to obsługi filesystemów i masy mechanizmów linuksowych. To w zasadzie taki bieda bash dla windy.
@SanFable: Tyle to i ja mam dostępu z poziomy windy. Linuksowych filesystemów w ogóle to nie wspierało a to już dosyć upierdliwe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@WydajnaJednostkaIndywidualna: Bez żartów, ta karta ma 3 miesiące. Jak po 3 miesiącach ogarnięto to dopiero teraz rzutem na taśmę i spędziłeś 24h na "bojach" to potem nie bądźcie zaskoczeni, że ludzie gardzą linuxem xD
@c22-: Twórcy dystrybucji nie dorzucają sterowników z powodu potencjalnych backdoorów / spyware itd. Trzeba to doinstalować z poziomu systemu.
@c22-: Stary, BIOSu MSI nie ogarnęło po dziś dzień na Tomahawki z nowymi Ryzenami i są problemy z bootowaniem.
3 miesiące to dużo, ale w hardwarze to znowu nie jest jakoś długo.
nvidia-440wyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)