Aktywne Wpisy

KingaM +41
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

malala777 +148
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz

No i użycie tego BLIKA zara by wzywało psiarnie i ostrzegało bank, że się o--------a i proszę nie realizować.
Ale nie dałem po sobie znać że wiem że mam do czynienia ze złodziejem
Natychmiast poinformowałem właścicielkę konta na FB która nawet nie wiedziała że ktoś podszywa się pod nią. I grałem na zwłokę zajmując czas złodziejowi, udawałem że wyśle, że już już ale co u Ciebie najpierw powiedz itd
To byłem ja.