Wpis z mikrobloga

• 1315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocurowy: xDD k---a, maczetą bym mu łapy uciął, złodziejowi j------u. Za jedno lubię psychologię - to ona wypunktowała to, że człowiek jest prosty. Jeśli raz coś zrobił, to zrobi to drugi. Ukradł, zdradził, skłamał, zdefraudował.
  • Odpowiedz
@matixrr: Podajesz kod a później musisz potwierdzić na telefonie i wyświetla się kwota oraz miejsce wypłaty. Więc wysłał dobry kod tylko że anulował płatność.
  • Odpowiedz
@Megasuper: powinni zrobić taką usługe alarmowego BLIKA. W sensie takim, że jak widzisz takiego złodzieja j------o to generujesz specjalnego anty-blika w apce banku czy nie wiem na stronie policji. No i podajesz go normalnie złodziejaszkowi a on nie wie co się święci bo przecież tego nie sprawdzi, no numer to numer.
No i użycie tego BLIKA zara by wzywało psiarnie i ostrzegało bank, że się o--------a i proszę nie realizować.
  • Odpowiedz
Miałem to samo.
Ale nie dałem po sobie znać że wiem że mam do czynienia ze złodziejem

Natychmiast poinformowałem właścicielkę konta na FB która nawet nie wiedziała że ktoś podszywa się pod nią. I grałem na zwłokę zajmując czas złodziejowi, udawałem że wyśle, że już już ale co u Ciebie najpierw powiedz itd
  • Odpowiedz
@matixrr > @PostironicznyPowerUser: ktoś się włamuje na FB znajomego, pisze że potrzebuje pomocy z płatnością BLIKiem, Ty podajesz kod, a ktoś z bankomatu zabiera hajs. Było jakiś czas temu jak Wykopek miał podobną sytuację, tylko coś tam kręcił, że dowiedział się z jakiego bankomatu chce typ wybrać hajs (nie pamiętam czy wysłał mu zły kod czy najpierw jakoś mniej hajsu) i wezwał bagiety i zgarnęły włamywacza/oszusta/złodzieja.

To byłem ja.
  • Odpowiedz