Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +118
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
FejsFak +19
S--s to jeden z podstawowych elementów związku, wchodząc w związek małżeński z osobą której preferencji nie znamy, może się okazać że jeśli o sam akt seksualny chodzi to jesteście skrajnie niedopasowani. Chyba nie muszę tłumaczyć jakie mogą być tego konsekwencje: depresja, frustracja, załamania psychiczne. I co wtedy? Przecież się nie rozwiedziecie, bo to też sprzeczne z waszymi dogmatami, do końca życia będziecie się dręczyć i katować bo nie odniesiecie żadnej satysfakcji z pożycia małżeńskiego.
#konserwatywka #bekazprawakow #neuropa #bekazkatoli #s--s #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@fukaczi: troszku p--------o. Chyba nigdy nie miałeś nieudanego seksu i nie wiesz, do czego to prowadzi. Nie można tego sprowadzić do tak płytkiej rzeczy jak to, że ktoś nie
Zresztą, dla prawdziwego katolika nie ma innego seksu niż waginalny bez zabezpieczenia,
@fukaczi: Jak się kogoś kocha, i nagle się człowiek orientuje, że do końca życia będzie permanentne sfrustrowany, bo albo dopasuje się do jej/jego braku chęci na s--s (albo się będzie zmuszał do by zaspokoić ego/jej większe libido) to... wiesz co się stanie? Dosyć szybko
Komentarz usunięty przez autora
@fukaczi: Pisząc to miałem na myśli anonimowe żale na mirko (chociaż też tutaj nie wiadomo na ile to są baity a na ile prawdziwe sytuacje) a nie opowiadanie o tym tak, że wiadomo o kogo chodzi.
@fukaczi: nie trafiłeś. Właśnie o takich sprawach TRZEBA rozmawiać, ale w Polsce panuje obecnie kierunek na to, by s--s był jeszcze większym tabu, zwłaszcza dla młodzieży, która potrzebuje najwięcej edukacji w tej materii.
@fukaczi: Że co? Żeby uniknąć tego całego mechanizmu poszukiwania optymalnego partnera seksualnego, który wykształcił 4 mld lat ewolucji, to lepiej poddać się farmakologicznej kastracji?
Ty tak na serio, czy tylko chcesz ośmieszyć konserwatyzm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mapapolski: jest dozwolony jako gra wstępna i o ile nie zakończy się wytryskiem, bo on musi być zawsze w pochwie by się "egoistycznie nie zamykać na dar życia" czy jakoś tak.
A skąd mogą wiedzieć, jeśli wcześniej go nie uprawiali? Zgodnie z zasadami
@fukaczi: niech zgadnę, pewnie nawet nigdy dziewczyny za rękę nie trzymałeś, a zgrywasz eksperta, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)