Wpis z mikrobloga

Ostatnio dodawałem wpis o tym, że przygotowuje swoje buty do sezonu. Jakiś przegryw sugerował mi, że robię to zle. W dużym skrócie. Usunąłem ten wpis, bo nie mogłem ogarnąć zażenowania po jego odpowiedziach, ale jeśli jeszcze tu jesteś i to widzisz - odezwij się. Pokaż, podpowiedz jak to się robi. Śmiało. Jestem również otwarty na sugestie innych osób.

#buty #ubierajsiezwykopem #modameska
ChrystusChytrys - Ostatnio dodawałem wpis o tym, że przygotowuje swoje buty do sezonu...

źródło: comment_O00vEt7r5289isHF2BRRLgaI7FZ3sBoq.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@odwrocone_ytrewq: mam w------e, bo wstałem n------y, ale przypomniał mi się ten gość xD Nie wiem dlaczego, ale było to na kiblu jak oddawałem się przymusowi wydalenia przedkackupy (bo jeszcze jestem n------y). W dużym skrócie - gość strasznie zbulwersował się CENĄ i JAKOŚCIĄ użytych produktów, stwierdził że nie mam pojęcia co robię ostatecznie, a to tylko nałożenie warstwy wosku i spryskanie w miarę równomiernie te buty. Tak przy okazji - wczoraj
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ChrystusChytrys: Polecam też krem w kolorze skóry, bo zdecydowanie pojawią na skórze otarcia czy przebarwienia od soli, które trzeba będzie zamaskować. Do każdego z kosmetyków używaj kropli wody i nakładaj je szmatką lub wacikiem.

Od siebie mogę polecić kosmetyki marki Saphir, które może nie są najtańsze, ale starczają na długo i mają wiele kolorów, dzięki czemu można je dobrać do koloru butów, a efekt lustra czy po prostu równomierny kolor
  • Odpowiedz