Wpis z mikrobloga

@crest: Rozumiem, że prawie 2000 lat gnębienia osób homoseksualnych przez kościół i inne ugrupowania religijne jest dla Ciebie całkowicie obce. Prawda jest taka, że dopiero w ostatnich dekadach dokonuje się rewolucja kulturowa w tym temacie i pewne grupy ludzi mają dość jak są traktowani od setek lat. I proszę mi wskazać, gdzie ktoś drwi z tak zwanych "wartości rodziny" i czymże te wartości w ogóle niby są. Paradowania nago też na
@PilariousD "prawie 2000 lat gnębienia przez kościół" 100000 tysięcy od razu XD Taka chata wuja Toma, teraz katolicy muszę być gnębieni przez osoby homoseksualne, w ramach wyrównywania rachunków. Mam nadzieję, że przeprosiłeś dzisiaj jakiegoś murzyna, za te wszystkie lata kiedy istniało niewolnictwo?
Mhm, dalej zgarniaj wszystkich do jednego wora. :-) to tak jakbyś oskarżał całą prawicę o przemoc w stronę ludzi z LGBT, bo kilku debili na kontr-manifestacjach bije nikomu winnych ludzi innej orientacji.
mało obchodzą mnie twoje projekcje

@crest: powiedział prawak, którego 3/4 wpisów jest o tym jak to niezidentyfikowani geje paradują z gołymi dupami xD

a najlepsze to

wystarczy posiedzieć na wykopie,

jak tylko "wystarczy posiedzieć" to jakieś screeny? może linki do wpisów? ja mam przygotowane gigabajty zdjęć prawaków jak to są grzeczni i "okupowani" przez tych wrednych giejów i wcale nie nawołują do ich zajebywania xD
@Shatter: Myślę, że samo zgnojenie 14-latka przez homofobiczne otoczenia do takiego stopnia, że popełnia samobójstwo to już wystarczający powód, żeby wyjść na ulice. A to dopiero początek listy, bo dalej mamy ustawki kibiców, które w grupach ganiają nastolatków w środku miasta oraz wcześniej wspomniane bomby domowej roboty. We Wrocławiu ostatnio na marsz równości ruszył człowiek z nożami. Była tam moja rodzina, szła sobie po prostu przez miasto za banerem Miłość przeciw
@Shatter: Tutaj o 14 letnim chłopaku, któremu grupa mężczyzn z ustawki w Białymstoku złamała obojczyk:
https://www.google.com/amp/s/www.fakt.pl/wydarzenia/polska/marsz-rownosci-w-bialymstoku-policja-zatrzymala-kolejnego-napastnika-ktory-pobil-14/h75rdvv.amp
A tutaj jeden z chłopaków, który popełnił samobójstwo:
https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.radiozet.pl/amp/full/11588/Polska/Gorczyn.-14-letni-Kacper-popelnil-samobojstwo.-W-szkole-nekali-go-za-bycie-gejem

Jeżeli coś takiego ma miejsce to trzeba temu zapobiegać, a żeby to robić to trzeba z kolei zapytać czemu do tego doszło. Jeżeli to jest wynik homofobii to trzeba walczyć z homofobią. To jest w interesie całego społeczeństwa, bo nie może być tak, że jacyś zwyrole
@Shatter: Kibole wcześniej ustawili się na kontrmanifestacje.
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, jeżeli dla Ciebie profanacja kilku osób ze społeczności porównywalnej z populacją Wrocławia to dopuszczalny powód, żeby ganiać 14latków na drugim końcu Polski albo zadręczać ich do samobójstwa. Nie mam żadnych argumentów, które przemówiłby do tego typu moralności.
no i sam sobie odpowiedziałeś dziękuje dobranoc

@DarkenSound: mhm... więc jeśli zostałem kiedyś zaatakowany przez gejów mam prawo atakować wszystkich z LGBT?

Skoro kobiety były wcześniej prześladowane, można obrażać każdego mezczyznę? Serio, bo nie kumam Twojej logiki.