Aktywne Wpisy
ATAT-2 +180
Siedzę sobie z kawką i myślę jak mój salonik będzie za kilka miesięcy wyglądał :)
Takie poranne #chwalesie
Stan deweloperski - niby nic wielkiego ale cieszy, szczególnie że decyzja o kupnie działki i budowie została podjęta pod wpływem impulsu i nie miałem bladego pojęcia jak zabrać się do następnych etapów i wszystko ogarnąć. A wyszło znośnie :)
Kosztowo szkoda gadać - mogłem dalej wynajmować i zamiast tego co mam jeździć nową S
Takie poranne #chwalesie
Stan deweloperski - niby nic wielkiego ale cieszy, szczególnie że decyzja o kupnie działki i budowie została podjęta pod wpływem impulsu i nie miałem bladego pojęcia jak zabrać się do następnych etapów i wszystko ogarnąć. A wyszło znośnie :)
Kosztowo szkoda gadać - mogłem dalej wynajmować i zamiast tego co mam jeździć nową S
p0melo +54
#pracait #it #programowanie #korposwiat #praca
Myślę na poważnie zeby zawinąć się z IT. Przepracowałem 5 lata, mam dosyć.
IT to branża dla ludzi bez życia prywatnego. Każdy kolejny miesiąc czuję że inwestuję w coś co po latach będzie gównem w papierku po cukierku.
Nie mam ochoty na uczestnictwo w wyścigu szczurów. W poprzedniej robocie miałem chorą presję szybciej, szybciej. Zmieniałem robotę w ciągu tych lat trzy razy. Z roku na rok widzę
Myślę na poważnie zeby zawinąć się z IT. Przepracowałem 5 lata, mam dosyć.
IT to branża dla ludzi bez życia prywatnego. Każdy kolejny miesiąc czuję że inwestuję w coś co po latach będzie gównem w papierku po cukierku.
Nie mam ochoty na uczestnictwo w wyścigu szczurów. W poprzedniej robocie miałem chorą presję szybciej, szybciej. Zmieniałem robotę w ciągu tych lat trzy razy. Z roku na rok widzę
w 4:50 min/km
jak to mozliwe, ze komercyjny serwis lezy od co najmniej niedzieli i nic sie nie zmienia oprocz innego komunikatu bledu? przenioslbym sie na endo ale nie chce mi sie recznie przenosic wszystkich plikow gpx.
bieżecie jakies suplementy diety dla biegaczy? jakis artresan activ czy cos?
#sztafeta #sportstracker #sportstrackerssie
Tymczasem zalatwilem sobie wor orzechow wloskich i wprowadzilem do diety kasze zamiast makaronow. Zeby magnez uzupelnic. Co do stawow to nie wiem. Ja zwiekszylem udzial ryb morskie i fasol/groszku/bobu
A dlaczego? bo ma działanie podobne do BCAA podobnież (któryś trener mi tak podpowiedział), a więc przyspiesza regeneracje i wspomaga redukcję, o ile nie wpieprza się całego słoika na raz :)