Wpis z mikrobloga

@kornik1982: nie warto, zacznij sam programować, a potem ewentualnie jakiś konkretniejszy kurs. Jestem w tej samej sytuacji, kiedyś kodowałem i teraz wracam do tematu, szkoda pieniędzy na uczenie się podstaw, mentor przyda się dopiero po ogarnięciu podstaw, kiedy zaczniesz już coś konkretniejszego pisać. Na etapie początkującego sam znajdziesz wszystko czego potrzebujesz w sieci bez problemu
  • Odpowiedz
nie warto, zacznij sam programować, a potem ewentualnie jakiś konkretniejszy kurs. Jestem w tej samej sytuacji, kiedyś kodowałem i teraz wracam do tematu, szkoda pieniędzy na uczenie się podstaw, mentor przyda się dopiero po ogarnięciu podstaw, kiedy zaczniesz już coś konkretniejszego pisać.

@moon_bluebird: z jednej strony może i racja, tylko, że ja nie wiem zupełnie od czego w ogóle zacząć. A kwota 1400 PLN nie jest jakaś wygórowana. Ciągnie mnie,
  • Odpowiedz
@o_co Weź się nie unoś bo nie masz powodu, wspieraj kolegę @kornik1982 A nie patrz na swój brak chęci i lenistwo ()

Kornik, zrób co chcesz, a może akurat coś z tego będzie, nic poza czasem nie tracisz i skoro chęci są to czemu by nie spróbować ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jak będziesz chciał jakieś inne kursy to daj znać,
  • Odpowiedz
Dobry okres na takie zmiany w życiu to najpóźniej studia, a nie dorosłe życie czy już nawet możemy tu mówić o wczesnej starości.

@r3solver: bzdura, w tym roku już nie pamiętam gdzie ale były prognozy co do wzrostu wieku na pozycjach entry - lvl do tego stopnia, że za kilka lat średnia wieku to będzie ponad 32 bodajże. Coraz więcej ludzi się przebranżawia na developerkę, i jeśli faktycznie są w
  • Odpowiedz
@kornik1982 nie słuchaj tego p---------a bo głowa zaczyna boleć od tego, rób co uważasz za słuszne bo jest masa szkół i kursów i wiele wiele więcej oraz na youtube czy to nawet książkę kupić, pierwszy krok wydaje się najtrudniejszy ale jeżeli tylko są chęci to wiek niej jest żadnym problemem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz