@Lolixdyskutant: Prawdopodobnie dlatego, że macie standardowe jaja ze standardowej hodowli. A ja mam jajka od młodych kurek (ergo, mniejsze) z gospodarstwa mojej mamy. ¯\_(ツ)_/¯
@anonymous_derp nigdy nie miałeś problemu żeby przy jednym posiłku na jednym talerzu łączyć tak skrajne smaki? Pomijam już estetykę podania i wszystko inne, dla mnie samo zagryzanie jajecznicy śledziem daję tak różny smak że ciężko byłoby wytrzymać
@Kontakt-Z-Gruzja: nie zauważyłeś jeszcze, że u niego coś takiego jak poczucie smaku, czy estetyki w ogóle nie istnieje? Równie dobrze mógłbym mu nasrać na talerz i też by zjadł gdyby to miało wartości odżywcze tej paczkowanej pseudo mielonej szynki. Jeżeli to nie są zarzutki to gość jest pewnie chory psychicznie, albo co najmniej jakiś odrzut społeczny, który nie ma żadnych znajomych, nigdy nie dotknął kobiety, mieszka ze starymi w jakiejś zapadłej
@Uapaczczcz: To właśnie jest zabawne. Kiedy powiem A, to pewien odsetek widzów zrozumie B, wyhalucynuje sobie, że powiedziałem C, i będzie opowiadało potem, że D. Nawet mi będą potem wmawiać! ( ͡°͜ʖ͡°)
@WpisujcieMiasta: Nie przejmowałbym się. Dowody przeciwko przetworzonemu mięsu są bardzo słabe. To raczej poszlaki niż cokolwiek konkretnego, które rozmaici wegetarianie u władzy próbują używać do dyseminacji swoich poglądów.
#redukcja #psmf #intermittentfasting #omad #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem #keto #mieso #zerocarb #carnivore #dietakarniwora #dieta
Do czarnolistowania: #bederzigol #marynowanyfiletsledziowy
W sensie jajaecznicy, ja robię z 4 i jest wincyj
Komentarz usunięty przez autora
Równie dobrze mógłbym mu nasrać na talerz i też by zjadł gdyby to miało wartości odżywcze tej paczkowanej pseudo mielonej szynki.
Jeżeli to nie są zarzutki to gość jest pewnie chory psychicznie, albo co najmniej jakiś odrzut społeczny, który nie ma żadnych znajomych, nigdy nie dotknął kobiety, mieszka ze starymi w jakiejś zapadłej
@Feedersick: Widzę, żeś 50 lat za postępem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://annals.org/aim/fullarticle/2752328/unprocessed-red-meat-processed-meat-consumption-dietary-guideline-recommendations-from