Wpis z mikrobloga

• 3
@nibiru jeśli to prawda to wygląda podejrzanie. Nie znam zajęć teatralnych z noclegiem. Spytaj o i formacje tego kursu, stronę internetową, ulotkę, teatr/organizację która to organizuje. Ja bym. Sprawdziła czy w ogóle takie zajęcia istnieją
  • Odpowiedz
  • 0
@nibiru aaa to spoko. Jak sprawdziłeś to chyba legit. Ja bym machnęła ręką. Dorosła jest. Przebywają z kimś 24/dobę można się łatwo zauroczyć ale powtarzając to zbyt często łatwo też mięs dosyć takich ludzi. A nawet w teatrze atmosfera może być czasem napięta ... Powinni być dobrze ale nie powinni być tak że ona ci zabrania (chociaż rozumiem jej pobudki, że nie chcę być sprawdzana i szpiegowana i nie chce świrować
  • Odpowiedz
@kt13: zapisz sie na silownie tylko doplac za treningi personalne najseksowniejszej kobiety ;) albo zacznij chodzic na masaze. No co przeciez nie mozna ograniczac drugiej osoby jak tu pisza cwaniaki xD
  • Odpowiedz
  • 3
@bullsh1t co jest złego w masażach? xd chodzimy z niebieskim co jakiś czas i żeby było tak skandalicznie ja do faceta a on do kobiety i wychodzimy zadowoleni, mogąc się swobodniej poruszać i nie narzekać na ból karku czy pleców. Jak ktoś jest zazdrosny o takie rzeczy to ma nierówno pod sufitem. Chodzę też sama na saunę koedukacyjna bo niebieski nie lubi gorąca i uwierz mi, masaże czy sauna wcale nie
  • Odpowiedz
@Zielonykubek: ona to robi z premedytacją, najwidoczniej nie potrafisz jej dobrze wypieścić. Znałem taką jedną różową, chłopak nie dawał jej wystarczająco atencji to zapisała się na kurs tańca. Potem ją wybolcowalo 2 tancerzy i instruktor. Z Twoją będzie tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°) takie życie beciaka, współczuję.
  • Odpowiedz
@Zielonykubek: idź z nią, to jedyna sensowna rada jeśli bardzo jej zależy.

A Ci wyżej co twierdzą, że nie ma tam macanek xD Bo to nie przegrywy macają, a instruktorzy.

90% facetów instruktorów tańca bzyka swoje kursantki, wiem z pierwszej ręki (znajomy uczy od lat bachaty). Historie jakie tam zachodzą to jest głowa mała... Najlepsi są goście co podwożą do niego do domu na indywidualne lekcje swoje kobiety xD Choć
  • Odpowiedz
Jak to mój nauczyciel od w-f mówił:
"-co jest najważniejsze w tańcu?
-trzymanie rytmu, odpowiednie kroki...
-otóż nie, w tańcu najważniejsze jest żeby się podotykać!"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Fallriv: typie to, że znasz z pierwszej ręki jednego ruchacza-instruktora nie znaczy, że każdy tak robi xD To dowód anegdotyczny.
Też znam jednego takiego, ale znam wielu.
  • Odpowiedz
@sidhellfire: znam jednego osobiście, natomiast on zna całą masę i to z całej Polski, bo na niejedne zawody jeździł ;) Wszyscy mówią generalnie to samo, jakaś garstka tylko nie korzysta i nie bzyka (zwykle Ci co są w związkach i prowadzą zajęcia ze swoją partnerką).

Także cóż... tancerz, fotograf, barman - najlepsze zawody jak ktoś chce b----ć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz