Aktywne Wpisy

ViniciusZunior +192
90% meetingów w korpo można by anulować i nic by się nie stało
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat

Teuvo +21
proszę mi wytłumaczyć dlaczego ciepłe powietrze przyśpieszone przez wiatrak robi się chłodne

Cyber dostaje największego p-------a wtedy jak czuje się zagrożony ze swoją pozycją znafcy #kryptowalut.
Tak naprawdę Cyber uwielbia shitciarzy oni nadają sens jego życiu. Za to nienawidzi innych ogarniętych bitcoinowców xd
Toleruje tylko klakierów i półgłówków. Sami się zaklasyfikujcie xd
#bitcoin
PS. w przytaczanej dyskusji nie napisałem ani jednego komentarza
Także usuń konto tj pawlo.
@OPcodeRTI: o zywiscie. Ty już tu dawałeś takie spektakle. Dziesiątki twoich idiotycznych wpisów w których się kompromitowales doszczętnie... ile tego już tu było? Ostatni taki to chyba był z nodami i setkami poolaczen zamiast 8... Od tej pory odpuściłem, ale identycznych scenariuszy była masa... Piejesz o czymś coś wysmiewasz i po chwili wychodzi jaka głupotę powiedziałeś...
Przecież on nawet nie wiedział że jest coś takiego jak checkpointy na bch, ani na czym polegają. Dopiero jak ja o tym napisałem to zaczął od razu pieprzyć że to ok, choć nie wiedział nic o tym.
Was tu idioci jest wielu, ja jestem jeden. Kolejny do kolekcji zaczął dzbanować, jeszcze kiedy
tak ap ropo: @fervi , co uważasz o sposobie prowadzenia dyskusji jaki zaprezentował nam dziś cyberpunkbtc? Uważasz, że jest ok?