Wpis z mikrobloga

Ohui Cyber nawyzywał @public_html aka @drakkar?
Cyber dostaje największego p-------a wtedy jak czuje się zagrożony ze swoją pozycją znafcy #kryptowalut.
Tak naprawdę Cyber uwielbia shitciarzy oni nadają sens jego życiu. Za to nienawidzi innych ogarniętych bitcoinowców xd

Toleruje tylko klakierów i półgłówków. Sami się zaklasyfikujcie xd

#bitcoin
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberpunkbtc: skoro jesteś przekonany o swojej racji, to chociaż nie wyzywaj od dzbanów i nie rób z ludzi idiotów próbując robić z siebie eksperta, zakończ temat, powiedz że masz inne zdanie, pozdrów rodziców swojego rozmówcy i wróć do porządku dziennego, a nie zachowujesz się jak burak i ekstremistyczny fanatyk, nikt nie ma do ciebie pretensji, że jesteś bitcoin maksymalistą, tylko każdy ma cię za psychicznie chorego widząc jak angażujesz się
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: Uważam że powinieneś zniknąć z tego tagu. Podniósł by się poziom merytoryczny. Tak naprawdę nic tu nie wnosisz poza wyzwiskami. Tym samym blokujesz większość przed odzywaniem się.
Także usuń konto tj pawlo.
  • Odpowiedz
Uważam że powinieneś zniknąć z tego tagu. Podniósł by się poziom merytoryczny.

@OPcodeRTI: o zywiscie. Ty już tu dawałeś takie spektakle. Dziesiątki twoich idiotycznych wpisów w których się kompromitowales doszczętnie... ile tego już tu było? Ostatni taki to chyba był z nodami i setkami poolaczen zamiast 8... Od tej pory odpuściłem, ale identycznych scenariuszy była masa... Piejesz o czymś coś wysmiewasz i po chwili wychodzi jaka głupotę powiedziałeś...
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: @public_html nie zaczął robić żadnych jazd, tylko normalnie dyskutował, to ty zacząłeś wyzywać go od idiotów i dzbanów w momencie kiedy on WYRAZIŁ SWOJE ZDANIE NA TEMAT CHECKPOINTÓW w Bitcoin Cashu, implementacje oprogramowania są zero jedynkowe (działają tak jak zostały zaprogramowane), ale DECYZJE jaką implementację wybrać już nie są bo zależą od wielu różnych czynników, a ty widocznie nie rozróżniasz tych dwóch kwestii
  • Odpowiedz
@taksanski_widelec: Jak zobaczyłem jego monolog pieprzyć o temacie o którym nie ma absolutnie pojecia to mi się odechciało...
Przecież on nawet nie wiedział że jest coś takiego jak checkpointy na bch, ani na czym polegają. Dopiero jak ja o tym napisałem to zaczął od razu pieprzyć że to ok, choć nie wiedział nic o tym.

Was tu idioci jest wielu, ja jestem jeden. Kolejny do kolekcji zaczął dzbanować, jeszcze kiedy
  • Odpowiedz