Aktywne Wpisy

krzaczor93 +177
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
źródło: pobrane
Pobierz
maniek74 +238
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Siemka Mirki, mam mały problem z ostylowaniem komponentu - na szybko przygotowałem fiddla i chodzi o pierwszą kolumnę gdzie użyłem react-selecta do multiselecta. Wygląda on mega dziwnie i nie mam pomysłu dlaczego:
1. muszę zachować pole do wpisywania wyszukiwanej wartości z selecta
2. kiedy zaznaczę wiele itemów to poszerzają input bez końca, a chciałbym, żeby dostosywały się do szerokości kolumny i jeśli się nie mieszą żeby przechodziły do kolejnej linii, a poszerza się wiersz zamiast kolumny
https://codesandbox.io/s/react-table-custom-filtering-multiple-values-filter-tjtl3
Czy może ktoś pomóc?
źródło: comment_pPA4mLVK6jgbOQTEPupT5MquTgGGyl87.jpg
Pobierzźródło: comment_o0Lm8tJSr2246pX7vSKwp1vhnL8ycqh4.jpg
PobierzHa, update: Odpaliłem znów i mam teraz tak jak na twoim screenie. Śmiesznie.