Wpis z mikrobloga

• 1
@boa_dupczyciel niestety nie wiem od kiedy jest kod xd ja ubolewam nad tym, że nie miałem w obserwowanych mancery red Tobacco na eglamour, tester 120ml byl za 188zl ()()()()
  • Odpowiedz
@dradziak: może napiszesz coś więcej? Z tego co czytam oba zapachy bardzo podobne. Trochę lepsze parametry ma Rasasi, ale Al Haramain ponad 2 razy tańszy, więc czy warto dopłacać?
  • Odpowiedz
@sengl leather Oudh jest szorstki i brudny, jakość składników odczuwalna jako trochę gorsza. Malina mało naturalna. Osobiście postawił bym go bliżej AdP Colonia Leather niż La Yuqawam ale już dawno nie miałem go na sobie.
  • Odpowiedz
@dradziak: czyli dla mnie jako zwolennika słodkości, Al Haramain będzie lepszym wyborem, no i cenowo, jak na zakup w ciemno lepiej wychodzi. Kurde, jakby się dało gdzieś porównać te dwa na sobie, to decyzja byłaby łatwa, ale niestety Notino zrezygnowało z arabów w swoich sklepach stacjonarnych
  • Odpowiedz
@sengl mi ta malina nie podchodzi w AH LO, może otwarcie rzeczywiście słodkie ale później to pamiętam taki brud, kurz. Przy takiej ilości alternatyw z podobnym DNA jest gdzie wybierać.
  • Odpowiedz
@boa_dupczyciel niestety nie wiem od kiedy jest kod xd ja ubolewam nad tym, że nie miałem w obserwowanych mancery red Tobacco na eglamour, tester 120ml byl za 188zl ()()()()

@Ryshardi: Coooo?;(
  • Odpowiedz