Wpis z mikrobloga

bardzo często są dyskryminowani i obrażani to warto udać się na taki marsz by okazać im wsparcie

@LazyInitializationException: Biedni LGBTQACD tacy są dyskryminowani i tacy biedni, muszą chować się po piwnicach biedaczyska i jedyne co ci bardziej odważni maszerują na ulicach w biustonoszach na głowach i z wystającymi dupami na wierzchu przyklejając te swoje teczę pod religijne obrazki tylko po to by zmusić mnie i innych do udawania że coś co
źródło: comment_ALM43RnkouTgGFUhU80UDD6aCZV3Rf4Y.jpg
Jak to jest że heteroseksualne osoby nie czują potrzeby organizowania takich marszów i #!$%@? się wszędzie ze swoją seksualnością? Jak to jest że potrafią robić to w swoich sypialniach?

Bądźcie sobie LGBT tylko zrozumcie jedno że byliście, jesteście i BĘDZIECIE mniejszością tylko nie wymagajcie od innych by udawali że wasza mniejszość nie jest mniejszością i nie wymagajcie żeby wasze zboczenia stały się normą bo na wasze pseudo sztuczne uciśnienie reagują tylko ludzie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Szanowny @LazyInitializationException: nie rozumiesz. Jaką masz gwarancję, że zachowanie lgbt z punktu widzenia filozofii jest etyczne?

Sam windows nikomu nie szkodzi, ale niewolne oprogramowanie (filozofia) prowadzi do zniewolenia (nie tylko). A wydawałoby się że to tylko windows.

Dlaczego lgbt jest etyczne?
  • 0
Szanowny @LazyInitializationException: nie.

To co jest nieetyczne zawsze przynosi długofalowe i całościowe negatywne skutki.

To co się wydaję skuteczne nie musi być etyczne, dlatego powtarzam. Całościowe i długofalowe. Doskonale to widać w oprogramowaniu, ale nie tylko.
  • 0
Szanowny @Moitessier: ?

Ostrzegam cię tylko, że poniesiesz konsekwencje swoch czynów.

Bezbożni zaś ściągają ją na siebie słowem i czynem,
usychają, uważając ją za przyjaciółkę,
i zawierają z nią przymierze,
zasługują bowiem na to, aby być jej działem.
@Namarin: Dlatego że osoby heteroseksualne mają szereg praw, których nie mają osoby homoseksualne co godzi w ich wolność osobistą.
I widzę że masz sporo znajomych LGBT którzy gardzą tymi ruchami? Kiedyś każdy miał kolegę geja. To ta słynna inflacja znajomych gejów, za niedługo zaczniecie pisać "sam jestem gejem, ale nie popieram".
I czy to sporo Twoich znajomych lubi to, że przez m. in. brak edukacji seksualnej mnóstwo osób LGBT w wieku