Wpis z mikrobloga

#wroclaw #zalesie dlaczego wszystkie dzieciaki potrzebujące korków z angielskiego mieszkają tak daleko aaaa tu 1h drogi, tu 1.5h drogi kuhhhwaa

Nie potrzebuje czyjeś dziecko pomocy z angla?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rivers666: ech co za czasy teraz, za moich, a już 4 dekada życia, to ojciec woził mnie na lekcje angielskiego z okolic Bartoszowic na Stabłowice. 4 lata. Po drodze basen i zakupy, więc jakoś dało się to wszystko ogarnąć. A ten pomysł z lekcjami przez Skype to niezły jest, przy obecnej jakości obrazu i dźwięku myślę że może wypalić.
  • Odpowiedz
@nabbek: też na swoje korki dojeżdżałem/szedłem z buta zawsze (a to chwilę temu, bo teraz drugi rok studiów ( ͡° ͜ʖ ͡°)).. Cóż, w takim Wrocławiu rodzice mają mnóstwo korepetytorów do wyboru
  • Odpowiedz
@rivers666: no tak, teraz to zupełnie inna bajka, tak wiele się pozmieniało nie tylko na rynku nauki języków, ale i jak wiele nowych szkół i kierunków się potworzyło ze wszystkich dziedzin, inne tempo życia, inne wymagania... dlatego innowacyjność wygrywa. Choć na próbę zobacz jak będzie się sprawdzał Skype, szkoda rezygnować z dodatkowego zarobku, jak umiesz i lubisz uczyć i masz jeszcze czas na studiach ;)

...i nie będziesz musiał obserwować
  • Odpowiedz