Wpis z mikrobloga

Jak ten trybunał wyda wyrok korzystny dla frankowiczów to poczuje się jakby mi napluli w ryj. Człowiek całe życie #!$%@? żeby coś mieć bez ryzykowania. A tu cwaniakom którym nie wyszło chcą dupę ratować.... Bo niby ich oszukali bo kurs nagle skoczył. Już czuje że nadchodzi depresja.. Mogę o depresje pozwać państwo? Przecież to państwa wina. #depresja #frankowicze #finanse #polska #gospodarka
  • 137
via Wykop Mobilny (Android)
  • 25
@yggdrasil:
Taka ciekawostka.
Jak idę do sklepu po czipsy i nie ma smaku który mi nie odpowiada...to nie kupuję. Niejest nigdzie napisane, że wchodząc do sklepu musisz coś kupić.

I w #!$%@?ę sobie wsadź te bajeczki, że nikt nie chce dać kredytu hipotecznego na złotówki. Banki jakby mogły to tylko takich by udzielały z racji żadnego ryzyka (jak przestaniesz płacić to mają i kasę i chatę) i dobrego zarobku (srogi procent
@Heady1991 nie wszyscy to Janusze. Moi rodzice tułali się po wynajmowanych mieszkaniach, aż w końcu pojawiła się okazja wzięcia kredytu na własne 44m2. Kredyt mogli wziąć tylko we frankach, bo tylko na taki było ich stać...
@ElectroNICK: no patrz, jaki fart - 1 300 000 ludzi w dawnej Europie Wschodniej dostało kredyty z zakazanymi w starej UE produktami, których nie wolno było im sprzedawać i nagle szok ! Kredyty zdrożały. Przecież to wali ustawką na wysokim szczeblu. Na dodatek taka akcję banki odwaliły już kilkadziesiąt lat temu w innych Państwach UE i dostały kary.