Aktywne Wpisy
Napedikr +538
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Maurelius +417
Partia Razem wystartowała z portalem, na którym można się podpisać pod sprzeciwem wobec Kredytu 0%.
https://zerosensu.pl
#nieruchomosci
https://zerosensu.pl
#nieruchomosci
Nie chce mi się opisywać tego tak szczegółowo jak ostatnio. Zatem same konkrety.
Miałem otrzymać maksymalnie do poniedziałku (30.09) 1100zł na konto i możliwość zamówienia Toma Forda Venetian Bergamont 250ml w tej samej cenie, gdy tylko przyjdzie. Facet podał nawet przybliżoną datę - 2.10. Ok. W poniedziałek oczywiście nie dostałem kasy, dałem im szansę do wtorku do pierwszej sesji przychodzącej w moim banku. #!$%@?. Dzwonię. Telefony teraz odbierają bez zarzutu. Przeproszono mnie za problem, utwierdzono, że wyjaśnią sprawę i następnego dnia będzie. Nie było. Kolejny telefon. Od razu odebrane. "Zadzwonię do 16:00 i wyjaśnię sprawę". Było jeszcze pytanie o to, czy transakcja była przez Blika czy kartą. Nie wiem co to za znaczenie, ale brzmi jak kolejna próba gry na czas.
O 16 nie oddzwonili. Dzwoniłem teraz. Forda nie ma, jest Armani Prive. Nie wiem po co mi ta informacja, takie rzeczy raczej mówi się zadowolonym klientom. Kasy nie ma? Zdziwiony. Wyjaśni. Jutro do 9. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#!$%@?, jak do końca przyszłego tygodnia nie otrzymam kasy to zwracam Wam pieniądze, a akcję zgłaszam na policję. To nie może trwać w nieskończoność, jakiś deadline musi być. W to, że ujrzę kiedyś flakon Forda już kompletnie nie wierzę. Może ktoś z Was skusi się na Armaniego (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Na piśmie niczego poza fakturą i dokumentami sprzedaży nie posiadam, bo na maile nie odpisują. Nie rozumiem zachowania ze strony Manii ani w przypadku, jeżeli faktycznie ktoś stara się nieudolnie prowadzić tę perfumerię, ani w przypadku, jeżeli miałby to być scam.
Wołam:
@dr_love: @Obliv: @Frollo: @janoza: @Ziomek1987
@bdm_bq: @Ziomek1987: @mefistofiel: @lost_in_translation: @ketjowik: @mojzesz87: @Franek25: @eMac1ek: @smashgoor: @zakoo: @Inguz: @janoza: @Frollo: @dr_love: @daver1: @Obliv: @osdpl @kocia_morda morda
#perfumy #rozbiorka
@ZnubionekFan: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Co policja zrobi w tej sytuacji?
Mania dała jasno do zrozumienia już dawno z tą transakcją. Możemy oddać kasę albo możemy oddać kasę.
Komentarz usunięty przez autora
i https://tagomago.pl/products/tom-ford-costa-azzurra-unisex-woda-perfumowana-spray-250ml
Jak bedzieta chcieli to sam sie pofatyguje w przyszlym tygodniu i odbiore upewniajac sie ze maja na stanie. I tak bede w okolicy.
Proszę.
Ostatnio informowali dopiero po serii moich telefonów), że jest miesięczne opóźnienie. Potem po kolejnej serii telefonów zadeklarowali się na zwrot pieniędzy i informowali, że flakon będzie dostępny, ale ich deklaracje są bez pokrycia. Kasa miała być do poniedziałku. Mieli na to tydzień. Cała sprawa ciągnie się od pierwszego września.
@Obliv: Mam kilka pozycji na biurku do rozebrania. Kilka idzie. Ten Ford to
Dostałeś jasny przekaz już wtedy, że nie sprzedadzą bo nie mają albo jebnęli się z ceną. Było wtedy brać kasę i omijać szerokim łukiem. To jest kopanie się z koniem. Bedą przedłużać bo ty tak chcesz niestety.
Ja już po pierwszej twojej wzmiance na ten temat wrzuciłem ten sklep w zapomnienie.
Szkoda ale nic nim nie zrobisz ¯\_(ツ)_/¯
Teraz jak piszesz to możesz liczyć na
We wrześniu po moim pierwszym telefonie zarzekali się, że nie mają go na stanie magazynowym, ale
To po co te tematy?
Jak ty zrezygnujesz to mają podkładkę. Oni przecież chcieli sprowadzić. Raz się wylało, drugi raz utknęło na granicy. Bywa. Czekają tylko na twój ruch aby się wybielić.
Dałeś znać, że sklep jest nieprofesjonalny i trzeba uważać kupując tam. Ja to przyjąłem do wiadomości
@ZnubionekFan: nie, nie spoko. jakby od razu oddali to by było spoko. Teraz widać, że obsługa niczym sprzed 20 lat i ja będę unikał.
Jutro/środa siądę na konto i odsyłam kasę + wrzucam post rozbiórkowy z tym co mam, jeżeli ktoś byłby zainteresowany.