Aktywne Wpisy

Melkovva_ +24
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

electroN +70
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

#chwalesie #pokazauto #subaru
źródło: comment_yKyI30ECJg86cfw0TVm3mUS6oKlaVCwS.jpg
Pobierzźródło: comment_8GrlrHv5iY65MgaOoNovFhEruhs6HnTp.jpg
Pobierz@hvdy: i myślisz że na ile wystarczy nowych panewek i upg? ;)
@Dymass: nieprawilne gt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hrumque: nie upalam, więc na pewno na długi czas. Do upalania robiłbym inną specyfikację, zresztą która odpowiednio dbana też by służyła
@Da_R_ecky: Witam kolegę ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
źródło: comment_6kEWTrs00eWwwkfOgtq2htjI2D1Ypzho.jpg
Pobierz@hvdy: a mianowicie jaką?
Ja też w zasadzie nie upalałem, a i tak problemy się pojawiły, bo to subaru. Mimo że były uszczelki cosworth, szpilki arp, itp cały komplet zrobiony przez carfita "tak jak ma być by było dobrze" ... Teraz to sprzedałem wpisdu bo i tak nie jeździło w
Bo normalne to to nie jest. Niestety zawsze są jakieś pechowe przypadki, mam nadzieję że mój taki nie będzie, ale z moim szczęściem to.. Tfu ;-)