Wpis z mikrobloga

@daray89: Nie podobają mi się zmiany w Nilfgaardzie. Zmienili dwie karty z ciekawą umiejętnością. Co prawda nie były grane z jakiś powodów, ale może kiedyś by były. Zamiast tego dostaliśmy dość nudne umiejętności. Szczególnie zgwałcony został Łowca niewolników ( ͡° ʖ̯ ͡°) Asymilacja to chyba najbardziej chybiona mechanika w całej grze.

Liczyłem też że Demawend dostanie w końcu nieco miłości. Nic z tego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LibertyPrime: ale nie ma jeszcze pacz notów, wciąż jest nadzieja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio to czuję spory zawód - więcej p---------a na wizualkami niż samym balansem, bardzo mi się to nie podoba
  • Odpowiedz
@daray89: jprdl po hooy oni zmieniają tego Haralda j----y reddit (((((
Also śmiesznie się to ogląda jak się widziało wszystkie karty i Burza ze Slamem próbują zagadkowo wprowadzić jakąś kartę a już wiadomo o jakiej mówią zanim zaczęli mówić
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: właśnie się skumałem, że w moim poście chodziło o najlepszy deck NR, a nie w ogóle w całej grze ( ͡° ͜ʖ ͡°). Problemem Demavenda są adeptki z aretuzy. Nie możesz dać liderowi ich umiejętności, a jak je znerfisz to z najlepszych kart za 5p w KP staną się znowu słabawe. Jak meta dalej będzie sprzyjać igniemu, pożodze, regisowi itp to może kiedyś nadejdą złote
  • Odpowiedz
@kb134099: A gdyby Demavend z ładunkiem dawał 1 pancerza. Albo działał podobnie jak DJ. To by zmieniło wszystko. Ale nie, niech ludzie dalej cisną umiejke Calanthe z nowymi skinami, może się nie skapną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: pancerz jest bez sensu. bo de facto dema byłby połączeniem swojej umiejętności z połową umiejętności meve. może jako pasywna umiejętność: zmniejszenie cd o 1 za użycie formacji w boost? przy niedawnym ograniczeniu removalu może by to wystarczyło, żeby value lidera było kompetytywne.
No calanthe jest za dobra. Drugi patch w którym może wyciągać dowolną kartę, a nie tylko NR
  • Odpowiedz