Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@patatier: wczoraj był metalowy bidon ale sie nie umył, jaką masz alternatywę do plastikowych boksów zeby byc bardziej eco-friendly?
  • Odpowiedz
@Akira: Czytam tą gównoburzę z niedowierzaniem xD Serio tak wszystkich tu poruszyło, że ktoś robi dzieciom normalne, zdrowe jedzenie i one to jeszczcze chcą jeść?K---a to czym wy karmicie swoje dzieci? Pizzą, schabowym w panierce i czekoladą? Patrząc na zakupy i talerze Polaków wcale sie nie dziwię, że kolejka na NFZ zakręca wokół orbity ziemskiej. Chore społeczeństwo z chorymi nawykami żywieniowymi.

Bardzo ladny przykład mirku. Oby tak dalej. Chętnie poczytam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@patatier: szklany pojemnik dla dziecka które go wozi w plecaku a ten ma na sobie podczas jazdy hulajnogą do przedszkola to nie jest chyba dobry pomysł...
  • Odpowiedz
@Ricelord: Chyba bardziej chodzi o to, że przedszkola mają swoje kuchnie nie bez powodu. Moja ciocia (przedszkolanka od 30 lat) mówi, że u nich w przedszkolu zabraniają przynosić jedzenie z domu, bo potem jest płacz. Ten dzieciak płacze, że kolega dostał czekoladę, inny że koleżanka dostała orzeszka, a jemu rodzice zapakowali tylko parówkę. Potem się zaczyna, że ten jest lepszy, a ten gorszy bo ktoś ma lepsze jedzenie, a ktoś
  • Odpowiedz
@Akira: jak tylko zobaczyłam to zdjęcie to aż mi się nie dobrze zrobiło. Właśnie odebrałam córkę i myłam jej pudełko. Nie wiem jak ty, ale ja już 3 lata przygotowuję te śniadania do przedszkola i mam dosyć. Zero nowych pomysłów.
Tyko ja batoników nie mogę dawać. Córka za actimele raz się nasłuchała.
No i u nas nie którzy rodzice dawali np zimne frytki.
  • Odpowiedz