Aktywne Wpisy
wieszjo +12
Wykopki które znowu nabierają się na Natana bo trochę pokrzyczał żeby pokrzyczeć, nie jesteście jednak zbyt wymagającym audytorium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Znowu pokochałeś Natana?
- Tak znowu go pokochałem 22.1% (38)
- Cały czas go kochałem 34.9% (60)
- Nie, już mi się przejadł i się nie nabiorę 2 raz 22.1% (38)
- Nigdy go nie kochałem, tfu. 20.9% (36)
filip9111111 +26
Co się #!$%@?ło sam nie wiem co myslec o tym.
Sytuacja:
Idziemy z dziewczyna po piwko i cistka na wieczór.
Wchodzimy do sklepu a przed nami 2 patusów i dzesika. My wiemy co chcemy sobie kupic i stoimy czekamy w kolejce. Zara wbija patus patrzy sie na mnie i pyta sie czy mam problem, i jak ze go nie przepuszcze to zaraz mi #!$%@? i bede na OIOMIE lezec. Mysle sobie "xD" i pytam sie czy do mnie mowi. Patus ze tak i zaraz #!$%@? bede zalowac. Mowie do niego prosze przede mnie ja sie nie bede klocic o kolejke. Dodam iz oni poszli na koniec sklepu szukac wódy i jakiejs szamy. No ale #!$%@? nie bede sie bic z idiotami szkoda zdrowia i nerwów. Jak wyszlismy ze sklepu to ta moja idiotka mówi ze powienienem byc bardziej zdecydowany, z tego co zrozumiałem chciała zebym sie #!$%@? z nim bił czy co? XDD
I taraz ona siedzi oglada film, a ja siedze #!$%@? i nie wiem co o tym myslec. Normalnie bym jej powiedział odrazu zeby sama sie z nimi #!$%@?ła oraz zeby sobie nowego frajera szukała ale wynajmujemy razem. Dodam tylko ze juz ja kiedys podejrzewalem o pato charakter, ale teraz jestem w szoku. Ona tym zaprezentowała totalnie inna wizje zycia i zachowania niz ja mam....
Co sie #!$%@?ło to nie wiem. Jestem cipą czy co
Może nie jest świadoma, że życie to nie film i 2 na jednego zazwyczaj kończy się oklepem dla tego jednego. Zwłaszcza że patus może być uzbrojony.
PS czy ten zarzut, że nie byłeś tu zdecydowany, nie jest wynikiem jakichś wcześniejszych jej dąsów? W sensie, że już ci to zarzucała w przeszłości?
https://www.radiolodz.pl/posts/10579-zabojstwo-na-piotrkowskiej
Sam noszę gaz i batona ale tylko do obrony jak już nie da się #!$%@?ć, a nie do #!$%@? się z sebiksami pod żabką
Niech się w czerep laska walnie. Patologie się omija z daleka.
Na cholere normalny człowiek ma się z bydłem użerać i ryzykować? Ona jest rozsądna?
Skoro taką sytuację jak ty miałeś i w której zachowałeś się prawidłowo, Twoja różowa traktuje jako