Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1061
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję w niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
MG78 +442
Już za dwa tygodnie premiera mojej pierwszej książki, dziś drukarnia potwierdziła wszystkie terminy, jaram się niesamowicie więc czas na małe rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Często zdarza się tak, ze nie mozemy się przesiąść z jednego autobusu do drugiego, ponieważ ktoś samochodem blokuje pętle, a autobus nie może otworzyć drzwi nie będąc w zatoce, wiec ten drugi odjeżdża bez nas.
W celu zgłaszania należy nagrać kierowcę oraz otoczenie (zatokę). Film możemy nagrać rejestratorem albo zwykłym telefonem.
Film wysyłacie na adres mailowy lokalnej jednostki policji albo poprzez stronę stopdrogowymwariatom (na dole macie adresy mailowe jednostek).
#warszawa #krakow #poznan #wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta
@OfCourseIStillLoveYou: autobus jest dłuższy niż samochód. Jeżeli długość samochodu blokuje długość drugiego autobusu, to jak tam jednocześnie mają się zmieścić dwa autobusy?
Robisz k---ę z logiki.
W przypadku zgloszenia na straz wystarczyly zdjecia.
Nagranie filmu wraz z otoczeniem jest moim zdaniem bardziej wartosciowym dowodem.
@OfCourseIStillLoveYou: To idąc Twoją wspaniałą logiką skoro istnieje miejsce gdzie jest zakaz zatrzymywania się za przystankiem i to obala mój argument, to przystanki K&R obalają cały Twój post xD
Dodam, ze kierowcy ztm raczej zglaszaja blokowanie zatok. Filmy z autobusow z nagranymi wykroczeniami mozna czesto zobaczyc na kanale stop cham.
Komentarz usunięty przez autora
Panie dwa razy się nie zatrzymałem bo autobus jechał za mną xD a tak to się zatrzymuje żeby ktoś "wskoczył" mi do auta. Ewentualnie wyskoczył. Nie popadajmy w skrajności
To sa sprawy z gory przegrane. Nie udowodnisz, ze miales chceck engine 10s, akurat na czas wysiadki pasazera.
Rly, nikt nie jest takim debilem xd
Tam nie zatrzymasz sie na 15s, bo ruch jest duzy i dlugo wlaczasz sie do ruchu.