Wpis z mikrobloga

@Policjant997: Jeżeli chodzi o czołgi to wolę World of Tanks. W mojej subiektywnej sprawia więcej przyjemności z gry i jest lepsze sterowanie. Jeżeli chodzi o samoloty to wole War Thunder. Może dlatego że w WoT nie ma samolotów no ale nieważne
  • Odpowiedz
Tylko WT. Nie potrafię patrzeć i grać tymi plastikowymi czołgami w Wocie mimo, że próbowałem wrócić kilka razy to nie idzie w to grać xd.
  • Odpowiedz
@Policjant997: Zawsze interesuje mnie to, że jak ktoś pyta na tagu co jest lepsze, WoT czy WT to ta druga gra wygrywa z taką dużą przewagą. Niestety nijak się to ma do rzeczywistości, jeśli chodzi o ilość graczy grających w obie gry xD
  • Odpowiedz
@sheridan97: To proste. WoT jest dużo prostszy w obsłudze, choćbyś był nie wiadomo jakim osłem masz szanse coś ugrać. W WT jak nie ogarniasz to znikasz i nawet nie wiesz dlaczego
  • Odpowiedz
@Czill23: Gram w to prawie codziennie od... nawet już nie pamiętam kiedy. Uwierz, że jak ktoś gry nie ogarnia to c---a zrobi. Dobrze to widać na randomach jak pomidory robią po 0 dmg. Poza tym widać też ile jest pomidorów w bitwach, więc widać co oni potrafią ugrać xD
  • Odpowiedz