@Policjant997: Jeżeli chodzi o czołgi to wolę World of Tanks. W mojej subiektywnej sprawia więcej przyjemności z gry i jest lepsze sterowanie. Jeżeli chodzi o samoloty to wole War Thunder. Może dlatego że w WoT nie ma samolotów no ale nieważne
@Policjant997: Grałem w WoTa i jak przesiadłem się na WT to cóż. Już nie wrócę. Chociaż teraz, czołgi w WT to jest kpina. Niestety, żyje nostalgiczną przeszłością. Ale dalej WT wygrywa na każdej linii
@zetka26: Mi za to czołgi w Wot sprawiają wrażenia jak gąbki. Za szybkie i zwinne. W War Thunder są one dostatecznie ociężałe, szczególnie przy zakrętach.
@Policjant997: Grałem w dwie gry. Gajin ma wiele za uszami pod względem PR, ale WT nie ma konkurencji na rynku. WoT przy nim to jakieś wojny resoraków.
@Policjant997: Zawsze interesuje mnie to, że jak ktoś pyta na tagu co jest lepsze, WoT czy WT to ta druga gra wygrywa z taką dużą przewagą. Niestety nijak się to ma do rzeczywistości, jeśli chodzi o ilość graczy grających w obie gry xD
@sheridan97: To proste. WoT jest dużo prostszy w obsłudze, choćbyś był nie wiadomo jakim osłem masz szanse coś ugrać. W WT jak nie ogarniasz to znikasz i nawet nie wiesz dlaczego
@Policjant997: WoT to gra zręcznościowa, a WT podchodzi pod symulator. Te gry są od siebie bardzo różne pod wieloma względami, a jedyne co je łączy to pojazdy pancerne.
@Czill23: Gram w to prawie codziennie od... nawet już nie pamiętam kiedy. Uwierz, że jak ktoś gry nie ogarnia to c---a zrobi. Dobrze to widać na randomach jak pomidory robią po 0 dmg. Poza tym widać też ile jest pomidorów w bitwach, więc widać co oni potrafią ugrać xD
#gry #pcmasterrace
źródło: comment_yQy3g3xl8CTdQwzjdw9FdocwUqBqSb9K.jpg
Pobierz@Czill23: to chyba nie grałeś w tę grę, bo tak nie jest xD