Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jeśli macie 18 lat lub więcej a dalej jesteście #tfwnogf ani nigdy nie mieliście bliższych kontaktów z dziewczyną to nie warto się tym zadręczać i iść na #divyzwykopem
Dziewczyny w wieku 15 lat tracą dziewictwo i jeszcze się tym chwalą(sam byłem tego świadkiem jak jechałem autobusem jak to dziewczyna której ledwo wyrosły cycki chwaliła sie co tam z kimś nie robiła).
Nie ma sensu dla takich dziewczyn się "poświęcać" i nie ruchać bo "nie wypada iść na #!$%@?" ale puszczanie sie z byle kim na imprezie i przebieg +6 w wieku 20 jest ok? Z resztą baba i tak was wyśmieje ze jestescie prawikiem. Jak nie macie dobrego ryja ani wzrostu(mi tego zabrakło więc wyglądam jak taki "słodki chłopiec" jak ktoś nizej napisał) to macie dwa wybory pierwszy to walenie konia do usranej smierci a drugie to pojscie na #roksa
Sam się wybieram 18lvl kasa przygotowana i nie będę tego żałować bo nie ma czego. To nie te czasy gdzie dziewczyny chcą kogoś zeby go kochał tylko chcą albo jakiegoś patusa który wyrucha zostawi z dzieckiem w komplecie albo chłopa który ma 180+ z dobrym ryjem i bogatych starych

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 351
  • Odpowiedz
dzieciaku dokladnie o tym piszę. Kobietom podobają się tylko faceci ze ścisłej genetycznej elity, więc reszta sobie kulturalnie chodzi do prostytutek a różowe paskiny i białorycerze mają z tym problem.

@programista1992: nie. Nie podobają im się faceci z dna, a to coś innego niż to, że podobają im się elity.

Wielu z tego dna miałoby się szansę ogarnąć, gdyby popracowało nad sobą.
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: Doprawdy? Jak popracujesz nad niskim wzrostem, zaawansowanym łysieniem (koszt przeszczepu od 10 000 zł w górę) oraz niezbyt wyjściową twarzą? Tylko nie opowiadaj bzdur żeby obniżyć wymagania. Każdemu się podobają atrakcyjni przedstawiciele płci przeciwnej i to, że się urodziłem nieatrakcyjny, nie oznacza, że mam iść do nieatrakcyjnych kobiet. Na szczęście są divy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Doprawdy? Jak popracujesz nad niskim wzrostem, zaawansowanym łysieniem (koszt przeszczepu od 10 000 zł w górę) oraz niezbyt wyjściową twarzą? Tylko nie opowiadaj bzdur żeby obniżyć wymagania. Każdemu się podobają atrakcyjni przedstawiciele płci przeciwnej i to, że się urodziłem nieatrakcyjny, nie oznacza, że mam iść do nieatrakcyjnych kobiet. Na szczęście są divy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@programista1992: twierdzisz, że połowa młodych mężczyzn ma niski wzrost, łysieje i
  • Odpowiedz
@programista1992:

skoro macie wywalone na to to w jakim celu się wiążecie z mężczyznami?

Na pewno nie dla seksu, wiem, że tego nie rozumiesz, nie jesteś w stanie pojąć

Jesteście do bólu wyrachowane i zimne. Nie jesteście w stanie szczerze i bezinteresownie kochać.

Dobrze, że prostytutki was kochają, wskoczą za wami w ogień xDDD
  • Odpowiedz
@Liwiia: Nie piszę, że prostytutki nas kochają. Ale jeśli mam do wyboru kobiety nieprostytutki które kochają za pieniądze, status, wygląd i to co mężczyzna zapewnia a prostytutki gdzie wszystko od początku jest jasne i nikt nikogo nie oszukuje, że to z "miłości" to wybór jest jasny. Co cię tak triggeruje ten wątek? Boisz się, że prostytutka ci zabierze chłopa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
U młodych ludzi, do 24 czy 25 roku życia, połowa jest singlami, niezależnie od płci.

@Strzelec_Kurpiowski: a ilu jest kobiet do 25 roku życia, które nigdy nie były w związku, a ile mężczyzn?
Bo wydaje mi się, że kobiet maks. 10% a mężczyzn ok. 30-40%
  • Odpowiedz
. Co cię tak triggeruje ten wątek? Boisz się, że prostytutka ci zabierze chłopa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@programista1992: Mnie? XD Mnie nic nie triggeruje, to na mnie napadło z 5 osób. A co do drugiego pytania to nie, nie gustuje w dziwkarzach, a do tego one nie sa przez klientów szanowane, wiec wątpię, że mogą kogokolwiek zabrać
  • Odpowiedz
@programista1992: generalnie się z Tobą nie zgadzam, ale śmiało mogę powiedzieć, że jest taki trend, że kobiety z roku na rok coraz bardziej pożądają Chadów, a nie normalnych facetów, przez co poziom trudności niemiłosiernie (dla mężczyzn) rośnie.
  • Odpowiedz
a ilu jest kobiet do 25 roku życia, które nigdy nie były w związku, a ile mężczyzn?

Bo wydaje mi się, że kobiet maks. 10% a mężczyzn ok. 30-40%

@trevoz: tobie może się wydawać, ale badania mówią, że około połowa nie jest w danym momencie w żadnym związku u obojga płci.
  • Odpowiedz
@programista1992: trochę smutne jest to co piszesz, bo ja bym chciał kiedyś mieć dziewczynę, potem żone i założyć rodzinę. No ale fakty są takie jak Ty piszesz, że raczej trudno będzie znaleźć dziewczynę, która naprawdę będzie kochała :/
  • Odpowiedz
@programista1992: no nie wiążą się dla seksu, bo seks mogą mieć w 5 minut po ściągnięciu tindera/badoo/wyjściu do klubu etc, więc się nie muszą wiązać jak chcą tylko seks.
Wiążą się po to, bo statystycznie kobieta zarabia sporo mniej od mężczyzny, więcej tłumaczyć nie trzeba, poza tym ktoś musi dawać atencję i spełniać zachcianki ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Dobrze, że prostytutki was kochają

@Liwiia: nikt tak
  • Odpowiedz
@TestoDepot: Jakie te różowe paskiny są przewidywalne, w każdym tego typu wpisie te same komentarze, a prawdziwą przyczyną jest strach, że gdyby nagle 90% facetów chodziło na divy to kobiety musiałyby się znacznie bardziej starać. Ale po co? Przeciez to faceci od zawsze sie starali i tak ma być !!!!11!!!1!!!!1! ONE ONE ONE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz