Aktywne Wpisy
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
sprzedam_nerke +297
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja
Jeśli macie 18 lat lub więcej a dalej jesteście #tfwnogf ani nigdy nie mieliście bliższych kontaktów z dziewczyną to nie warto się tym zadręczać i iść na #divyzwykopem
Dziewczyny w wieku 15 lat tracą dziewictwo i jeszcze się tym chwalą(sam byłem tego świadkiem jak jechałem autobusem jak to dziewczyna której ledwo wyrosły cycki chwaliła sie co tam z kimś nie robiła).
Nie ma sensu dla takich dziewczyn się "poświęcać" i nie ruchać bo "nie wypada iść na #!$%@?" ale puszczanie sie z byle kim na imprezie i przebieg +6 w wieku 20 jest ok? Z resztą baba i tak was wyśmieje ze jestescie prawikiem. Jak nie macie dobrego ryja ani wzrostu(mi tego zabrakło więc wyglądam jak taki "słodki chłopiec" jak ktoś nizej napisał) to macie dwa wybory pierwszy to walenie konia do usranej smierci a drugie to pojscie na #roksa
Sam się wybieram 18lvl kasa przygotowana i nie będę tego żałować bo nie ma czego. To nie te czasy gdzie dziewczyny chcą kogoś zeby go kochał tylko chcą albo jakiegoś patusa który wyrucha zostawi z dzieckiem w komplecie albo chłopa który ma 180+ z dobrym ryjem i bogatych starych
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@programista1992: nie. Nie podobają im się faceci z dna, a to coś innego niż to, że podobają im się elity.
Wielu z tego dna miałoby się szansę ogarnąć, gdyby popracowało nad sobą.
@programista1992: twierdzisz, że połowa młodych mężczyzn ma niski wzrost, łysieje i
Na pewno nie dla seksu, wiem, że tego nie rozumiesz, nie jesteś w stanie pojąć
Dobrze, że prostytutki was kochają, wskoczą za wami w ogień xDDD
@Strzelec_Kurpiowski: a ilu jest kobiet do 25 roku życia, które nigdy nie były w związku, a ile mężczyzn?
Bo wydaje mi się, że kobiet maks. 10% a mężczyzn ok. 30-40%
@programista1992: Mnie? XD Mnie nic nie triggeruje, to na mnie napadło z 5 osób. A co do drugiego pytania to nie, nie gustuje w dziwkarzach, a do tego one nie sa przez klientów szanowane, wiec wątpię, że mogą kogokolwiek zabrać
@trevoz: tobie może się wydawać, ale badania mówią, że około połowa nie jest w danym momencie w żadnym związku u obojga płci.
Ja tylko mowie o tym, ze na oko ponad 90% 25-letnich kobiet miała co najmniej 1 partnera, podczas gdy u facetów to będzie ok. 60-70%.
Wiążą się po to, bo statystycznie kobieta zarabia sporo mniej od mężczyzny, więcej tłumaczyć nie trzeba, poza tym ktoś musi dawać atencję i spełniać zachcianki ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Liwiia: nikt tak