Aktywne Wpisy

anoysath +1722
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
Salido +210
Minął 19. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
77 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
79 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
77 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
79 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-453841-3
Pobierz

Witam,
Chcę zmienić moją pracę. Branża ropy aktualnie.
Kiedyś bawiłem się w robienie strony, c++.
Zapisałem się na studia które zaczynam od października. Kierunek oczywiście informatyczny.
Ucze się codziennie sam c++ po angielsku. Mam zamiar kupic ksiazke c++ Primer.
Ale nie w tym rzecz.
Chciałbym najszybciej zmienić ta pracę. Chce już zacząć w IT. Gdzie mogę/ czego mogę zacząć się uczyć by jak najszybciej wejść w ten rynek pracy.
Na start interesują mnie zarobki 3.5 na rękę by moja miesięczna gospodarka finansowa nie ucierpiała. Wiem że nie da się zrobić tego z dnia na dzień, że przeczytam dwie ksiazki i za tydzien moge pracy szukać. Tylko np jaki jezyk programowania pozwala najszybciej wejść w ten rynek albo najlatwiej. Dodam też, że nie uczę się walenia w klawisze jak pianista. Tylko jak pisze jakieś linijki kodu to staram sie dokładnie nauczyć co wlasnie robie, po co to robie, jakie to jeszcze może miec zastosowanie.
Zapomnialem #programowanie15k
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@VendeusV13: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
.net no to tylko microsoft
java chyba najlepsze rozwiazanie
Cpp bardzo mi się podoba i jego nauka szybko jakoś mi idzie. Rozumiem powoli co i jak działa. Narazie sęk w tym, żeby się przebranzowic.
@vcode69
@Passer93 a co powiesz o zdaniu kolegi o Javie?
Jeśli masz frajdę z cpp to kontynuuj nauke, ważna jest Twoja motywacja i to czy masz frajdę. Języki typu Java czy C# to popularne języki w których się pisze CRUDy, niski próg wejścia, sporo ofert pracy i kandydatów. Z kolei uczac się
@kaaban: 100000000000x większymi! xDD
A tak na poważnie odpowiadając, rozwiń proszę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Passer93
Co do ofert Javy to wszędzie mase tego widać.
Wy pracujecie jako programiści? W jakich językach?
Java wydaje mi się prostsza