Aktywne Wpisy

whitewolfik +473
Zauważyłem, że jest podejrzanie cicho na polu sąsiada. Nie ma wydeptanej ścieżki, nikt nie przechodzi, nie przejeżdża. Nie ma śladu korzystania z wyznaczonej przez sąd drogi koniecznej. Małe podpytanie w gminie i już wiadomo dlaczego.
Sąsiad, po którego polu została wyznaczona służebność najpierw złożył wniosek o uzasadnienie postanowienia, a następnie nie czekając odwołał się od wyroku. Od pół roku nie ma ani uzasadnienia, ani żadnej informacji z sądu w temacie dalszego postępowania.

120_Dni_Sodomy +665
źródło: temp_file2778138685743026754
Pobierz

Czy po mdma jest jakis problem z dojsciem? Nigdy nie jadlem a pies sasiada mowil, ze tutaj co niektórzy łykali( ͡º ͜ʖ͡º) chodzi mi zarowno o strone męska jak i damską
No i z dojściem raczej też lekko nie ma
@elektryczny_pastuch
Chyba nikt tu mdma nie brał
@Zexium
Przede wszystkim czy plodna Julka bedzie mogla normalnie dojsc na emce? Czy beda jakies problemy techniczne?
Bo na podkrecenie strony meskiej sa inne sposoby( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Problem czy nie problem? Po mdma bywało tak, że inne rzeczy bardziej mnie interesowały niż sprawy seksualne. Jak się wkręciłem w taniec to nic innego już mnie nie interesowały. Na pewno nie było jakoś bardzo trudno o erekcję, może minimalnie trudniej niż na trzeźwo.
Natomiast po amfetaminie r----ć się chce niesamowicie ale człowiek bardzo łatwo się rozprasza i myśli idą na jakiś inny temat. Żeby nie opadł musisz pilnować,
Pozostaje kwestia czy dziewczyny maja jakas awarie z orgazmem
Mi po MDMA nie bardzo chce stać. Tłumaczę to w ten sposób, że mózg ma na fazie coś w rodzaju orgazmu i nie ma motywacji do tego prawdziwego.
Najlepsze jest to, że nawet jak nie stoi to doznania są nieziemskie i na koniec jestem bardziej spełniony niż po niejednym pełnym stosunku. Cieszy sam dotyk i dawanie rozkoszy kobiecie.
Jeśli chodzi o kobiety po emce to nie mam doświadczenia, ale chyba
Komentarz usunięty przez autora
@mindrape proponuje sprobowac 1-2.5k hcg, ewentualnie pół symexu wrzucone na noc (celibat) i drugi dzien dzieja sie takie cuda jakie sie najwiekszym medrcom nie snily
Czasem jak czuje, że jestem bardziej zmęczony i chcę podbić formę to kawka + np. pseudoefedryna w dawce na kaszel i do tego zioło, które jest u mnie niemal nieodłącznym elementem ruchanka i jest git.
Chyba, że proponujesz to do miksu z emką. Nie wiem czy to można łączyć...( ͡° ʖ
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że czytają to doświadczone bestie, więc zapytam jaka jest różnica w doznaniach między kryształem a pixą? Serio ochota na s-x po wzięciu kryształu jest większa?