Wpis z mikrobloga

To jest życie k--------a! Do szkoły z mamą i tatą suvem czy tam krosołwerem w full opcji, szkoła kameralna, kilka osób na krzyż, nikt nie zaczepia, nie kradnie i nie bije. Nie ma n--------o starego, patusów w szkole, no żyć nie umierać. Jak oczami wyobraźni widzę jak mogło by wyglądać moje życie przy prawidłowych warunkach do rozwoju to aż ręce opadają.... Tak mi k------o przykro :/

Za kilka lat ta młoda, dynamiczna dziewczyna wejdzie na wykop i napisze "powiem wam przegrywy jak wygląda życie: ludzie generalnie są mili [...]

#przegryw #szkola
LajfIsBjutiful - To jest życie k--------a! Do szkoły z mamą i tatą suvem czy tam kros...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LajfIsBjutiful:

Nic Ci nie powiem, bo niby co miałbym Ci powiedzieć? Ja dojeżdżałem do szkoły PKSem 10km, bo przez rejonizację musiałem dojeżdżać do szkoły-molocha, do której chodziła cała okoliczna patologia z byłych PGRów i wioch zabitych deskami. Z mojej byłej klasy łącznie ze mną jedynie 2 inne osoby na 30 nie siedzą lub nie siedziały w zakładzie karnym.

A co do samochodu, to ja po prostu oceniam obiektywny fakt, to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
@LajfIsBjutiful: dziecko bez pasow, pozniej parkowanie na chodniku, że przejść sie nie da. Polska klasa średnia w pigułce. Kasa jest, w głowie pustka.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: Bez kitu, ja z-----------m od najmłodszych lat na autobus, w szkole zawsze jakaś patola się działa. Mieszkam na wsi, więc żadnych dodatkowych zajęć ani kółek, bo ostatni autobus odjedzie i co zrobię? Na wsi super zajęcia zawsze, kurde, mówię to zawsze, los rozdaje nierówno.
Zawsze hooy mi w dupe.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: Nie da się. Każdy ma inne umowy, sponsorów na różne kwoty itp
Każdy sie ustawia rożnie. Patrząc na to, że bachor ma 700 tys? ( mowie z pamiexi bo jestem po alko) to w skali roku mniej niż 10tys/mies nie ma i dam sobie za to uciac ręke.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: Moja siora ogląda Lenkę. Generalnie starzy każda aktywność z dzieciakami reżyserują i układają pod film. Dzieci już k---a maja n------e do głowy bo znają tylko takie życie. Oczywiście starzy z----------a wszystkie trendy od dużych youtuberów i przekładają je na dziecięce potrzeby. Challenge srendże, brakuje tylko lizania kosza na śmieci za 10 tysięcy. Sam bym chciał zarabiać takie pieniądze, ale nie kosztem swoich dzieci.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: Idź k---a z tym rakiem. Najpierw moja młoda to oglądała, ale już jej zabroniłem. Jak mam się porównywać z jej starymi pracując 10h dziennie, kiedy jej ojciec żyje z popularności dziecka na yt i całe dnie kombinuje, co jeszcze głupszego wymyślić, żeby podbić popularność. Zderzenie tego dziecka z rzeczywistością będzie bolesne.
  • Odpowiedz