Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +146
#rozdajo, którego dawno nie było. Do wygrania karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
12lat25cm +714
źródło: 1000012756
Pobierz

#nintendo #nintendoswitch
źródło: comment_UORs7Ax8CqQN6jX29gIEP3mViaZo1EuM.jpg
Pobierz@chudzielec: Bo w zasadzie mam wydanie limitowane i mógłbym się tutaj rozpisać w cholerę co już nawet zrobiłem ale skasowałem całość - odpiszę ci w miarę krótko:
Bo nowe wydanie nie jest jak inne remastery od nintendo i mimo, że jest poprawnie zrobiony to gra prawie, że pod każdym względem trochę odstaje od oryginału, który ma 25
Na razie bawię się dobrze, ale wydajność rzeczywiście mogła by być lepsza. Mimo tego, zawiedziony nie jestem :-)
@chudzielec: Bo w sumie nie masz powodu. To mimo tych 25 lat wciąż solidna gra. Ja jest tylko trochę zawiedziony decyzjami Nintendo i tym jak mało uwagi poświęcili tej części gry.