Wpis z mikrobloga

• 0
@spidero Ile ile, lepiej popatrz jakie to szkaradne jest. Pepiki myśleli że jak dadzą dużą lampę trochę chromu i swego gościa w okularach to będą stylowi, a wyszła czeska łódź podwodna.
  • Odpowiedz
@Mekki: paanie jak w tym w garniturze jezdzic XD
@spidero: mi sie podoba, a cena? no nie musze wszystkiego miec, wiadomo ze to produkt kolekcjonerski limitowany, w dolarach to jest $12.922 (£10.407) to tak drogo i niedrogo, kogos na pewno stac na taki kaprys
  • Odpowiedz
@Mekki: klaso robotnicza uprasza sie, to nie dla tego biedaka jak ty XD
w sumie dla nie tez nie xD
gdybym mial pieniadze to tez bym mial zachcianki a nie tylko ciagle przeliczal czy cos warto XD
  • Odpowiedz
@Mekki: nic nie pisze, nadal jestes biedakiem, az tak sie tego wstydzisz biedaku? gdybys byl bogaty to mialbys i taki i taki a nie slinil sie jak zwierz w internecie ze istnieje jakas czeska smieszna vespa XD no i niech sobie bedzie, co ci to przeszkadza biedaku xD
@spidero: taki standard, ze 3 firmy robia cos podobnego, aby nie na rowerowych kolach
okolo 3270.99 GBP za bieda wersje
  • Odpowiedz
wez idz byc chamem gdzie indziej, ile mozna naprawde. nie podoba sie to ugryz poduszke czy cos
dlatego wlasnie kosztuje zebys nie kupil i nie musial na to narzekac XD proste
  • Odpowiedz
  • 0
@acctim Misiu waniliowy a gdzie ja coś o cenie pisałem? Ale masz rację. Jak ktoś nie ma za grosz poczucia estetyki to się chociaż do plakietkę z ceną spałuje.
  • Odpowiedz
niby mozna by probowac naginac prawo ale byle kraweznik wie ze to nie jest 250W XD

@acctim: tez mnie denerwuje dodawanie pedalow i udawanie ze to ciagle rower a nie zwykle emoto
  • Odpowiedz
@spidero: mnie denerwuja tylko ceny, zwyczajnie za duzo ryzyko utraty przy jednoczesnym duzym wkladzie wlasnym. przy takich cenach chyba jasne ze wole boscha w motorynce z homologacja a nie jakis rower z szopy
  • Odpowiedz