Aktywne Wpisy
To_The_Moon +396
Te afery doskonale pokazują podwójne standardy.
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
BoskiPrototyp +47
Mleczko z rana na dobre wypróżnienie, do tego tabletki na ciśnienie... ach 36 lat(╯︵╰,)
Płacę podatek w Czechach, i w Polsce drugi raz?
Bo w takie rozwiązanie, że Czesi mi odpuszczą podatek i zapłacę go tylko w Polsce to nie wierzę.
A może ktoś z #transport #bekaztransa prowadzi #spedycja w Czechach i ma z tym jakieś doświadczenia?
#dzialalnoscgospodarcza #podatki #firma
Np biorę ładunek od zagranicznego klienta, sprzedaje przewoźnikowi z Polski.
Klient płaci mi 1000e ( vat np), ja płace przewoźnikowi 1000e netto + 230e vatu ( vat 23%).
Więc im większy zrobię obrót, tym więcej mam zamrożonej kasy w podatkach.
A najgorzej jest, jak jest jakiś gówno ładunek, gdzie klient płaci 3000e, ty go sprzedajesz za 2950e +
Więc zanim pójdę do doradcy, muszę chociaż +/- wiedzieć jak to będzie wyglądać.
Taka prasowka, jak w szkole ;)
@xspeditor: jak to nie potrzeba w PL? To po co ja to zdawałem CKZ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A CKZ, tak do zdania za pierwszym razem. Ale test ukierunkowany na udupienie jak największej ilości osób, dziwnymi pytaniami nijak mającymi się do transportu.
A w teście na CKZ widziałem jak zadania z księgowości gocie liczyli na palcach, także tego...