@jurekogorek666: ty Jurek nie rozumiesz... Aż mnie żółć zalewa jak widzę że somsoadowi się lepiej powodzi w plusach ( ͡°͜ʖ͡°)
A tak na serio to takie #rozdajo, które się nigdy nie wydarzy jest równie głupie jak te internetowe łańcuszki. Nie wiem po jaką cholerę ludzie to robią.
@Mnichuy: obawiam się, że @wojtus90 ma rację. @OPcodeRTI: spowoduje ją pis, a paski grozy będą wieścić "za Balcerowicza było gorzej" i "Mieszkańcy wenezueli zazdroszczą Polakom niskiej inflacji"
@uhu8: Przecież już rządzi 4 lata. I co się stało w gospodarce? Hiperinflacja? Spadek wartości złotego? Za to wzięli się, bo jeszcze nie skończyli za likwidację nie wiem chyba bilardowej dziury vatowskiej którą nam UE zafundowało. Jakoś w US sobie radzą bez vatu, tylko z socjaliści z EU nie potrafią.
@uhu8: Hiperinfację to ja przeżyłem kolego bo mam 40 lat. Nie Balcerowicz ja zlikwidował tylko https://pl.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Sachs o który nikt nie pamięta. Balcerowicz to wtedy był profesorem po komunistycznej szkole i potrafił co najwyżej liczyć krowy na pastwisku.
Poszedł mi won żebraku plusów
A tak na serio to takie #rozdajo, które się nigdy nie wydarzy jest równie głupie jak te internetowe łańcuszki. Nie wiem po jaką cholerę ludzie to robią.
@kamil-wasniewski: Kaczyński zaczyna wdrażać scenariusz Wenezuelski, więc wiesz...
źródło: comment_B5F1v53X3zEOzS4QzVn2b0QRcwaUkWJK.jpg
PobierzOgólnie to brzmi całkiem super
@OPcodeRTI: spowoduje ją pis, a paski grozy będą wieścić "za Balcerowicza było gorzej" i "Mieszkańcy wenezueli zazdroszczą Polakom niskiej inflacji"
źródło: comment_OV4c8Bf8PuKJBVJ3FaMj36ksG0kDvNmT.jpg
PobierzZa to wzięli się, bo jeszcze nie skończyli za likwidację nie wiem chyba bilardowej dziury vatowskiej którą nam UE zafundowało. Jakoś w US sobie radzą bez vatu, tylko z socjaliści z EU nie potrafią.
źródło: comment_wo34XEJL0HBmNHAdL4snDsFpUSJSlNe1.jpg
Pobierzo który nikt nie pamięta. Balcerowicz to wtedy był profesorem po komunistycznej szkole i potrafił co najwyżej liczyć krowy na pastwisku.