Wpis z mikrobloga

• 6
@WroTaMar: Koleś chyba nie rozumie że u pracujących ludzi coś takiego wywołuje awersję

@marilmaril Pracujący ludzie to nie jest główny elektorat pisu ( )( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@100mph: rozumiem, praca w weekendy zabija całkowicie życie rodzinne i towarzyskie. Na dłuższą metę to trudne do zniesienia. U mnie wszystkie soboty pracujące (bez dodatkowej kasy i dnia do odbioru), dyżury w niedzielę 2x w miesiącu, na szczęście tylko po 5 godzin (za to 8 godzin do odbioru, ale bez ekstra stawki).
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@marilmaril: wiecie co jest najlepsze? Teraz normalny człowiek nie wie która niedziela jest handlowa, a która nie i po prostu już się przyzwyczaił nie robić zakupów w niedziele. Ale taki pis, będzie podpierał decyzję statystykami, że Polacy nie robią zakupów w niedziele i nie trzeba znosić tej niewolniczej ustawy (°°
  • Odpowiedz
Niezły strzał w kolano - przypomnij ludziom, że z------ś im komfort zakupów xD

@Tytanowy_Lucjan: To jest kierowane do ludzi, którzy popierają zakaz. Czyli będą się jarać, że tak mało handlowych niedziel.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Budo: Ile było historii, że wykopki pisali jakie to pisowe betony z nimi mieszkają i gorąco popierali ten zakaz, do momentu, aż im spłuczka w kiblu nie poszła albo się w piwko na grilla nie można zaopatrzyć. Wtedy dopiero zaczynali rozumieć co popierali.

Ja z jednej strony się cieszę, że żabki są otwarte wtedy, ale to też trochę rozmywa ludzki w---w. Elektorat niby zakaz popiera, ale przecież jakby co to
  • Odpowiedz
@mroznykasztan: ja Ci odpowiem dlaczego: pracujesz np. w sobotę do godziny 22 - omijają Cię wszystkie wydarzenia kulturalne, imprezy towarzyskie, w wakacje nie wyjedziesz sobie na weekend na mazury czy w góry jak normalny człowiek :(
  • Odpowiedz