Aktywne Wpisy
Luminarz_Osobisty +1668
Zrobiłem #prawojazdy kat.A i przeglądałem sobie ogłoszenia motocykli i taka yamaha przypadła mi do gustu, jak na swoje lata trzeba przyznać, że wygląda świetnie.
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
Jak wyżej
- Tak 40.2% (433)
- Nie, wybierz mniejszą pojemność 59.8% (643)
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie
@Utero: Też jestem w podobnym wieku i powiem tylko że nic dodać, nic ująć. No może oprócz ew. sponsoringu podejrzewałbym jakieś srogie daddy issues
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
bo mniej zarabiaja xD
mialas #!$%@? relacje z ojcem, badz go nie bylo w twoim zyciu i stad zainteresowanie dziadami
30 lat to u kobiety koncowka daty przydatnosci
Tak, to też ma znaczenie, choć nie tylko. Przykro mi, ale nie po to rozwijam się, certyfikuję i poświęcam swój wolny czas na naukę, zamiast na napieprzanie w gry/oglądanie YT, żeby potem mieć partnera, który będzie zarabiał mniej ode mnie. I nie, nie miałam #!$%@? relacji z ojcem, podkreślę to po raz kolejny.
@ToNieOn: facet jest wykształcony i dla mnie atrakcyjny, na swoje lata wygląda,
Taka ogarnięta życiowo biegaczka, kobieta sukcesu a na mirko porad sercowych szuka xD