Wpis z mikrobloga

mam trochę mniej, bo 35 ale gdyby mi młodsza tak powiedziała to spoko, tylko że tradycyjnie szukałbym 2 dna, bo to może oznaczać, że szuka sponsora:)

@Utero: Też jestem w podobnym wieku i powiem tylko że nic dodać, nic ująć. No może oprócz ew. sponsoringu podejrzewałbym jakieś srogie daddy issues
@efceka: @Utero: #!$%@?. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Żadne daddy issues, po prostu szybko zaczęłam pracować, szybko osiągnęłam wysoki poziom rozwoju zawodowego, do tego miałam trochę ciężkich doświadczeń w życiu i niestety jestem młodą, atrakcyjną, ogarniętą, dobrze zarabiającą kobietą. Niestety to rodzi pewien problem w relacjach z rówieśnikami, bo oni po prostu są dla mnie zbyt niedojrzali i mało doświadczeni. Niestety znakomita większość nie ma mi czym
@comfortably_numb: Psy na lata się nie gryzą. 15 czy nawet 20 lat różnicy to żadna przeszkoda jeśli nadajecie na tych samych falach i po prostu dogadujecie się. Jak facet wykształcony i dba o zdrowie to najwyżej za w razie potrzeby wejdzie na hormonalną terapię zastępczą i tyle.
@dyskretnychlod:

bo mniej zarabiaja xD

Tak, to też ma znaczenie, choć nie tylko. Przykro mi, ale nie po to rozwijam się, certyfikuję i poświęcam swój wolny czas na naukę, zamiast na napieprzanie w gry/oglądanie YT, żeby potem mieć partnera, który będzie zarabiał mniej ode mnie. I nie, nie miałam #!$%@? relacji z ojcem, podkreślę to po raz kolejny.

@ToNieOn: facet jest wykształcony i dla mnie atrakcyjny, na swoje lata wygląda,
@erajwa: nie szukam porad sercowych, po prostu jestem ciekawa jak ludzie reagują. A jak sobie to wyobrażasz, że zacznę rozpytywać swoich kolegów z pracy, albo raczej - przełożonych, bo to ten poziom wiekowy, jak reagują na takie wyznania? ( _)