Wpis z mikrobloga

@HateAccount: O, widzicie.
Tak jak mówię - kobiety chcą wysokiego bo im zależy na PRESTIŻU i tym jak ona z nim wygląda.

Preferowanie wysokich facetów nie ma nic wspólnego z tym, że są oni bardziej atrakcyjni. Cały ten wyścig do góry jest napędzany kobiecym ego.

Niestety trudno to wielu zrozumieć bo kobiety nigdy nie mówią o tym publicznie a sam fakt wykorzystywania partnera jako trofeum jest wątpliwy moralnie.
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie, że nie chodzi o prestiż i o jakieś ego tylko o to że jak jesteśmy wyższe to czujemy się mało kobieco, A i w sprawach seksu może być mniej pewnie i trochę krępująco. Może źle to określiła, ale bez przesady z p0lka
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie, że nie chodzi o prestiż i o jakieś ego tylko o to że jak jesteśmy wyższe to czujemy się mało kobieco

@Ginn_Space_Invader: Lol. No to chyba właśnie chodzi o ego, jak się czujecie mało kobiece? Znasz w ogóle znaczenie słowa "ego"?
  • Odpowiedz
@RoastieRoast: kobieta to nie czerwony krzyż, ani pomoc dla powodzian, żeby spotykać się z kimś, kto jej nie pasuje.
Ty chyba też nie chciałbyś sie spotykać z kimś, kto Ci nie odpowiada z wyglądu?

Mnie wcale nie dziwi, że kobieta nie chce faceta niższego od siebie. A ja ze swojej strony nie jestem zbytnio zainteresowany wyższymi kobietami i nikt do nikogo nie ma pretensji.
  • Odpowiedz
@RoastieRoast: wysoka kobieta również może być atrakcyjna, ale jak mam do wyboru kobietę niższą ode mnie i wyższą, to wybieram niższą.
Zresztą miałem dziewczynę tego samego wzrostu co ja i jako że to było przed moją erą na wykopie to nie widziałem w tym nic dziwnego. Teraz pewnie bym się dziwił, że jak to może być, że taki sam wzrost xD
  • Odpowiedz
@RoastieRoast hahaahah płytkość Twojego myślenia jest urocza nawet nie będę dalej dyskutowała bo nie chce żeby było mi bardziej Ciebie szkoda. Co do autora wpisu warto zaznaczyć, że jeszcze niedawno szukał loszki do kina i zaznaczał "że ma nie być gruba bo kupują tylko dwa bilety" A, teraz ból dupska, że kobieta nie chce niższego bo będzie się czuła z tym źle. Powodzenia chłopcy
  • Odpowiedz