Aktywne Wpisy

cypisek84 +81
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tak jak mówię - kobiety chcą wysokiego bo im zależy na PRESTIŻU i tym jak ona z nim wygląda.
Preferowanie wysokich facetów nie ma nic wspólnego z tym, że są oni bardziej atrakcyjni. Cały ten wyścig do góry jest napędzany kobiecym ego.
Niestety trudno to wielu zrozumieć bo kobiety nigdy nie mówią o tym publicznie a sam fakt wykorzystywania partnera jako trofeum jest wątpliwy moralnie.
@Ginn_Space_Invader: Lol. No to chyba właśnie chodzi o ego, jak się czujecie mało kobiece? Znasz w ogóle znaczenie słowa "ego"?
Ty chyba też nie chciałbyś sie spotykać z kimś, kto Ci nie odpowiada z wyglądu?
Mnie wcale nie dziwi, że kobieta nie chce faceta niższego od siebie. A ja ze swojej strony nie jestem zbytnio zainteresowany wyższymi kobietami i nikt do nikogo nie ma pretensji.
@kupidyn_ciemnooki: Czyli ładna kobieta już nie jest dla Ciebie atrakcyjna z powodu wzrostu?
Co sorawiaz że jej wzrost jest dla Ciebie nieatrakcyjny?
Zresztą miałem dziewczynę tego samego wzrostu co ja i jako że to było przed moją erą na wykopie to nie widziałem w tym nic dziwnego. Teraz pewnie bym się dziwił, że jak to może być, że taki sam wzrost xD