Aktywne Wpisy

saintie +65
chcialam wam tylko przypomniec, ze mam najladniejsza d00pe, nie tylko na wykopie ale tez na calym swiecie🙂↕️
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
zloty_wkret +47
Obudź się. Jest 2005 rok a w telewizji właśnie jest premiera pierwszego odcinka jakiegoś serialu "Lost". Chyba będzie słaby, bo o czym ciekawym może opowiadać serial o grupie rozbitków. O boże, o k---a..
źródło: LOST-Season-1-posteredited
Pobierz

źródło: comment_cXvcz9kkXmOn0Qz5f7XYirZAtQaBcFD7.jpg
PobierzTak jak mówię - kobiety chcą wysokiego bo im zależy na PRESTIŻU i tym jak ona z nim wygląda.
Preferowanie wysokich facetów nie ma nic wspólnego z tym, że są oni bardziej atrakcyjni. Cały ten wyścig do góry jest napędzany kobiecym ego.
Niestety trudno to wielu zrozumieć bo kobiety nigdy nie mówią o tym publicznie a sam fakt wykorzystywania partnera jako trofeum jest wątpliwy moralnie.
No k---a wcale xd
@Ginn_Space_Invader: Lol. No to chyba właśnie chodzi o ego, jak się czujecie mało kobiece? Znasz w ogóle znaczenie słowa "ego"?
Ty chyba też nie chciałbyś sie spotykać z kimś, kto Ci nie odpowiada z wyglądu?
Mnie wcale nie dziwi, że kobieta nie chce faceta niższego od siebie. A ja ze swojej strony nie jestem zbytnio zainteresowany wyższymi kobietami i nikt do nikogo nie ma pretensji.
@kupidyn_ciemnooki: Czyli ładna kobieta już nie jest dla Ciebie atrakcyjna z powodu wzrostu?
Co sorawiaz że jej wzrost jest dla Ciebie nieatrakcyjny?
Zresztą miałem dziewczynę tego samego wzrostu co ja i jako że to było przed moją erą na wykopie to nie widziałem w tym nic dziwnego. Teraz pewnie bym się dziwił, że jak to może być, że taki sam wzrost xD