Aktywne Wpisy
Kagernak +263
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
_e_l_o_ +96
jak hindusko-czarna baba zostanie prezydentem najpotezniejszego kraju to bedzie upadek zachodniej cywilizacji, bialego czlowieka #usa
Żona się obraziła po wczorajszej gadce ze mna:
- Kochanie kupimy sobie szczoteczki soniczne ?
- serio ? nie szkoda ci z 1500 zł na takie coś ?
- no ale one lepiej myją zęby
- ludzie zwykłymi szczoteczkami myją zeby od x lat i jakoś mają normalne zęby ale ty potrzebujesz mieć szczoteczkę z aplikacją która ci mówi ile ci pozostało czasu myci i pod jakim kątem trzymać szczoteczkę
- tak
- to kup sobie też soniczny w------r
obraza
Co do szczoteczek sonicznych to nie
@samuraj24: zadne sztoteczki soniczne nie maja nic wspolnego ze zjawiskami sonicznymi, po prostu na ogol zamiast ruchomej glowki maja zajebiscie szybki w------r ktory wprawia je w zajebiscie szybkie drgania i zamiast 5000 ruchow na minute (normalna elektryczna szczoteczka) albo 100 ruchow na minute (machania reka tradycyjna szczoteczka) masz 30 000- 80 000 ruchow na
Komentarz usunięty przez autora
2 X XIAOMI OCLEAN AIR I 10 KONCÓWEK
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
napisałem poniżej że chodzi o dwie jak i w głównym wątku pisze szczoteczki - w liczbie mnogiej analfabeciaku
a teraz nara z komentarzem i każdym kolejnym bo mi się tego syfu brainletów nie chce czytać - zacznijcie czytać wpisy dopiero potem piszcie
Wiesz co robiłem z twoją ......