Aktywne Wpisy
Dusk_Forest77 +106
Czy wiedzieliście, że @mickpl od jakoś 20 lat należy do MENSY czyli największego i najstarszego stowarzyszenie ludzi o wysokim ilorazie inteligencji? Tak, tak nasz wykopowy analityk jest geniuszem dysponującym imponującą inteligencją i nawet ma na to papiery.
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
d4wid +299
Oni chcą tylko mniejszych podatków, czego nie rozumiesz.
#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #sejm #bekazkonfederacji #ruskimir #rosja #ukraina #bialorus #heheszki
#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #sejm #bekazkonfederacji #ruskimir #rosja #ukraina #bialorus #heheszki
Żona się obraziła po wczorajszej gadce ze mna:
- Kochanie kupimy sobie szczoteczki soniczne ?
- serio ? nie szkoda ci z 1500 zł na takie coś ?
- no ale one lepiej myją zęby
- ludzie zwykłymi szczoteczkami myją zeby od x lat i jakoś mają normalne zęby ale ty potrzebujesz mieć szczoteczkę z aplikacją która ci mówi ile ci pozostało czasu myci i pod jakim kątem trzymać szczoteczkę
- tak
- to kup sobie też soniczny wibrator
obraza
link: https://pl.aliexpress.com/item/32918568422.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.538d5c0fUow8hG
Komentarz usunięty przez moderatora
Szczoteczka soniczna to poziom wyżej niż Harnaś i kiełbasa za 15.99 z biedry xD
Diluj z tym ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jeden z pierwszych kroków do uczłowieczenia.
Żona zrozumiała, uważaj może planuje Cię zostawić (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jesteś jak typowy starszy człowiek, a na co mnie to potrzebne, mój pradziadek i dziadek bez tego żyli to i mi niepotrzebne :)
Ale Twoje życie, po co ja w ogóle odpisuje na takie bajty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A o co chodzi? O to, że nawet większość dorosłych nie umie myć zębów poprawnie - większość stosuje metodę przeznaczoną dla małych dzieci i osób upośledzonych - używając ruchu kolistego. Szczoteczka sama nie umyje dobrze zębów.