Aktywne Wpisy
Quear +7
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +11
Top1 najlepszych czesci kobiety
#oswiadczenie #zalesie #polityka
Załóżmy, że moja żona jest w ciąży i została wykryta wada genetyczna. Ze względów religijnych (?) PiS chce zakazać aborcji nawet w takich przypadkach.
Telewizja publiczna została skompromitowana, szlam i ściek. Państwo wykorzystuje ją jako tubę propagandową. Nawet Ty pisałeś coś o 'ściekach Trzaskowskiego' - pomyśl przez chwile, ile winy za awarię ponosi prezydent
@Mrbimbek: i
Jakby tego było mało cały system podatkowy jest nastawiony wyłącznie na ściąganie jak największej ilości kasy od konkretnych gałęzi gospodarki (najwyższy na świecie podatek bankowy, podatek od sklepów wielkopowierzchniowych, podatek od nieruchomości komercyjnych, ograniczenia przywilejów artystów, programistów i twórców). Wszystko to szkodliwy populizm, bo PIS przecież PIT nie podniesie, bo madki się wkurza
Z inteligencji PIS robi wroga. Prawnicy, sędziowie, lekarze, nauczyciele, artyści to kasta atakująca PIS, który w mediach rządowych jest utożsamiany z
Ale co „na zachodzie”? Na całym zachodzie jest zakaz handlu w niedziele? Czy tylko w pojedynczych krajach? Czy też po prostu rzuciłeś głupim frazesem bez żadnego potwierdzenia i zrobienia wcześniej researchu w googlu?
@rzeznia22: to jest najsmutniejsza część wpisu: dorobiłeś się, zarabiasz więcej i stać cię na więcej. A zaraz ludzie, którzy zamiatają ulice będą zarabiać prawie 2 razy więcej niż teraz żadnym kosztem, niczego nie musieli zrobić, ich praca nie stała się ważniejsza, a mimo to doganiają Cię, człowieka, który swoją pracą
Komentarz usunięty przez moderatora
@lIlIlIlIlIlIlIlIlIlI: na pewno we francji i niemczech nie zrobisz zakupów. Kolega chce uciec do bogatszego, fajniejszego kraju a nie np. na białoruś więc uprościłem sobie biorąc pod uwagę największe/bogatsze kraje.