Aktywne Wpisy
Quear +7
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +11
Top1 najlepszych czesci kobiety
#oswiadczenie #zalesie #polityka
@rzeznia22: a konkretnie co takiego zrobili?
Chodzi o wojsko na ulicach warszawy sprzątające guano trzaskowskiego ?
( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na poważnie to co Ciebie tak colego martwi?
@piastun: Może to, że wiem jakie mamy podatki w kraju, że nie mam co liczyć na emeryturę, że nie mam czasu zrobić swoich dzieci a łoże na cudze. Może to, że wiem jak wygląda służba zdrowia, oświata itd. To, że jestem dymany
pytam bez ironii, poważnie ta wiedza jest jakaś utajniona, czy twoja branża działa na jakimś pograniczu prawa i ty balansujesz na krawędzi?
? nie wiem ile masz lat zakładam <45. zatem jeszcze czeka Ciebie 20lat pracy. Wówczas obecnych polityków już dawno nie będzie na świecie.
z tego co mi wiadomo to obniżyli o 1% jakiś podatek ale tobie pewnie chodzi o tą kiełbasę wyborczą 4k+?
Przecież podwyższanie minimalnej to jest cios w szarą strefę bo normą u januszy jest zarabianie minimalnej (bo tego i komornik nie ruszy i można jakieś mopsy wyżebrać) a reszta pod stołem. Rząd jaki by nie był nic z tego tematu nie ma więc ruch moim zdaniem jest dobry.
No chyba, że ktoś jeszcze wierzy w tej bajki, że zdrowy chłop 30-40lat zarabia na budowie minimalną krajową ( ͡° ͜ʖ ͡°) (ps nawet w budżetówce płacą ponad minimalną ehheheh :) )
0cbln ale chętnie bym coś dostał. Jak masz kontakt to podaj na PM.
o moją logikę się nie martw colego. Jeżeli jesteś osobą inteligentną ( ͡° ͜ʖ ͡°) to zacytuj moje wpisy w którym miejscu broniłem "tych idiotów" i ta "obrona" była
@piastun: ty tak na poważnie, trolujesz, jesteś bezrobotny, nie skończyłeś gimbazy jeszcze czy po prostu jesteś debilem?
dzięki twojej pracy u podstaw, może uda mi się zrozumieć tego czego nie widzę.