Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
Tylko nie mowcie ze Xanax czy inne n-------i. Ja sobie wmawiam ze to minie, zyje zludna nadzieja ze kiedys bedzie lepiej, ze jeszcze kiedys bede szczesliwy.
Wstaje rano i mowie sobie ze musze jakos przetrwac ten dzien, wmawiajac sobie ze to wszystko ma jakis sens. Wracam z pracy i gram w gry albo siedze na wykopie zeby zabic czas. Mam tak praktycznie codziennie.
#depresja #przegryw #nerwica #bolistnienia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale umieranie, tego chyba kazdy sie boi, no prawie kazdy, bo jestesmy tak zaprogramowani przez nature, kontroluje nas strach, musimy przezyc a natura ma w dupie jak sie czujemy. Gdyby nie instynkt przetrwania i strach przed umieraniem to polowa wykopu by sie z automatu o------a. Tag #przegryw