Aktywne Wpisy

heksengerg +351
Może wspólny trening, co Ty na to?
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #feminizm #silownia #krakow #feminoteka
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #feminizm #silownia #krakow #feminoteka
źródło: 468456176_916961707054043_90569890621447752_n
Pobierz
koronawirus +50
Uwaga #rozdajo
Najlepszy żart z kategorii #czarnyhumor, który osiągnie najwięcej plusów, wygrywa darmową pizzkę. Memy też się liczą. Liczba plusów minimum 10 żeby post nie zginął w śmietniku.
Losowanie dzisiaj o 20:00
#pizza #zarty #humor #humorobrazkowy #memy
Najlepszy żart z kategorii #czarnyhumor, który osiągnie najwięcej plusów, wygrywa darmową pizzkę. Memy też się liczą. Liczba plusów minimum 10 żeby post nie zginął w śmietniku.
Losowanie dzisiaj o 20:00
#pizza #zarty #humor #humorobrazkowy #memy
źródło: comment_7Cg2oy1dw5ViIR6F3bG6GYCAWxcT2Ne9
Pobierz

Chciałbym przedstawić wam kanał poświęcony tematyce programowania. Uważam, że gość tworzy naprawdę dobry content na różne tematy związane z programowaniem i nie tylko, ostatnio podjął się zadania napisania aplikacji przeznaczonej dla cukrzyków. Aplikacja ma pomagać osobom chorym na cukrzycę poprzez monitorowanie poziomu glukozy, powiadomienia o potrzebnej dawce insuliny, wskazówki dotyczące diety itd. (nie jestem cukrzykiem, więc nie do końca znam się na tym). Nie jest to absolutnie żadna reklama, po prostu uważam, że jakość materiałów na tym kanale jest bardzo wysoka i sam kanał zasługuje na to aby trafić do szerszej widowni. Subskrybuję go od jakiegoś czasu i zawsze imponowała mi wiedza (zarówno teoretyczna jak i praktyczna) prowadzącego, z zakresu przeróżnych technologii, a mój szacunek wzrósł jeszcze bardziej gdy dowiedziałem się, że zupełnie sam rzucił się na tak ogromny projekt i to jeszcze pro publico bono. Sam projekt jest open source i - jak prowadzący to określa - "community feedback driven". Tak więc, jeśli jesteście cukrzykami (albo macie kogoś takiego wśród swoich bliskich) to możecie zgłaszać swoje uwagi odnośnie tego jak aplikacja ma wyglądać, a jeśli umiecie into programowanie to możecie również dołożyć swoją cegiełkę i widelcować czy zgłaszać żądania ściągnięcia ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Poniżej wrzucam link do kanału oraz przykładowe wideo, na którym omówiona jest architektura tworzonej aplikacji.
https://www.youtube.com/channel/UCJ3AxeCHGPZkMi3kRfCuiHw
https://www.youtube.com/watch?v=A5z2GQV-GZM
#programowanie #programista15k #it #cukrzyca #opensource
PS. Na kanale znajdziecie również sporo różnych tutoriali o programowaniu - może komuś się przyda